Huawei Yılbaşı Kampanyası

Huawei Yılbaşı Kampanyası 2023

Huawei, her yıl olduğu gibi 2023 yılında da yılbaşı için özel bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, Huawei’nin akıllı telefonları, tabletleri, dizüstü bilgisayarları, giyilebilir cihazları ve aksesuarları için çeşitli indirimler ve hediyeler sunuluyor.

Kampanya tarihleri

Kampanya 20 Aralık 2023 tarihinde başladı ve 3 Ocak 2024 tarihinde sona erecek.

Kampanya kapsamında sunulan indirimler ve hediyeler

  • Akıllı telefonlar: Huawei’nin en yeni akıllı telefonları, P50 Pocket ve P50 Pro, kampanya kapsamında 500 TL indirimle satışa sunuluyor. P50 Pocket için ayrıca 999 TL değerindeki FreeBuds Pro hediyesi veriliyor.
    [Image of Huawei P50 Pocket akıllı telefon]
    [Image of Huawei P50 Pro akıllı telefon]
  • Tabletler: Huawei’nin en yeni tableti, MatePad Pro 12.6, kampanya kapsamında 2000 TL indirimle satışa sunuluyor. MatePad Pro 12.6 için ayrıca 1499 TL değerindeki MatePad Folio hediyesi veriliyor.
    [Image of Huawei MatePad Pro 12.6 tablet]
    [Image of Huawei MatePad Folio tablet kılıfı]
  • Dizüstü bilgisayarlar: Huawei’nin en yeni dizüstü bilgisayarı, MateBook X Pro, kampanya kapsamında 4000 TL indirimle satışa sunuluyor. MateBook X Pro için ayrıca 9999 TL değerindeki MateView 28″ monitör, 1499 TL değerindeki Klasik Sırt Çantası, 1999 TL değerindeki Slim Klavye ve 1999 TL değerindeki Mouse GT hediyesi veriliyor.
    [Image of Huawei MateBook X Pro dizüstü bilgisayar]
    [Image of Huawei MateView 28″ monitör]
    [Image of Huawei Klasik Sırt Çantası]
    [Image of Huawei Slim Klavye]
    [Image of Huawei Mouse GT]
  • Giyilebilir cihazlar: Huawei’nin en yeni giyilebilir cihazları, Watch GT 3 Pro ve FreeBuds Pro, kampanya kapsamında 200 TL indirimle satışa sunuluyor. Watch GT 3 Pro için ayrıca 999 TL değerindeki FreeBuds SE hediyesi veriliyor.
    [Image of Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat]
    [Image of Huawei FreeBuds Pro kablosuz kulaklık]
  • Aksesuarlar: Huawei’nin en yeni aksesuarları, MateView GT monitör ve MatePad Pro 12.6 tablet kılıfı, kampanya kapsamında 100 TL indirimle satışa sunuluyor.
    [Image of Huawei MateView GT monitör]

Kampanyaya nasıl katılınır?

Kampanyaya katılmak için, kampanya kapsamındaki ürünleri Huawei’nin resmi web sitesi veya yetkili satış noktalarından satın almak yeterlidir.

Kampanya ile ilgili sık sorulan sorular

  • Kampanya hangi ürünleri kapsamaktadır?

Kampanya, Huawei’nin akıllı telefonları, tabletleri, dizüstü bilgisayarları, giyilebilir cihazları ve aksesuarlarını kapsamaktadır.

  • Kampanyadan yararlanabilmek için herhangi bir koşul var mıdır?

Kampanyadan yararlanabilmek için, kampanya kapsamındaki ürünleri kampanya tarihleri arasında satın almak gerekmektedir.

  • Kampanyadan yararlanmak için hangi ödeme yöntemlerini kullanabilirim?

Kampanyadan yararlanmak için, kredi kartı, banka kartı, havale/EFT ve kapıda ödeme gibi çeşitli ödeme yöntemlerini kullanabilirsiniz.

Kampanya ile ilgili daha fazla bilgi için ne yapabilirim?

Kampanya ile ilgili daha fazla bilgi için, Huawei’nin resmi web sitesini veya müşteri hizmetlerini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanyanın öne çıkan özellikleri

Huawei’nin 2023 yılbaşı kampanyası, aşağıdaki özellikleriyle öne çıkıyor:

  • Geniş ürün yelpazesi: Kampanya, Huawei’nin akıllı telefonları, tabletleri, dizüstü bilgisayarları, giyilebilir cihazları ve aksesuarlarının geniş bir yelpazesini kapsamaktadır. Bu sayede, farklı ihtiyaç ve bütçelere hitap etmektedir.
  • Yüksek indirimler: Kampanya kapsamında, Huawei’nin ürünleri için çeşitli indirimler ve hediyeler sunulmaktadır. Bu sayede, tüketiciler, Huawei ürünlerini daha uygun fiyatlarla satın alma fırsatı yakalamaktadır.


Yayımlandı