Huawei P30 Pro Fortnite Skin

Huawei P30 Pro Fortnite Skin: Nasıl Edinilir?

Huawei P30 Pro, 2019 yılında piyasaya sürülen ve oldukça popüler olan bir akıllı telefondur. Telefon, güçlü donanımı, etkileyici kamerası ve şık tasarımıyla beğeni toplamıştır. Huawei, P30 Pro’nun piyasaya sürülmesiyle birlikte, Fortnite oyununda kullanılabilecek özel bir skin de sunmuştur. Bu skin, telefonun arka kapağının tasarımını yansıtmaktadır.

Skin’i Edinme Adımları

Huawei P30 Pro Fortnite skin’ini edinmek için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir:

  1. Öncelikle, telefonunuzda Fortnite oyununun en son sürümünü yüklediğinizden emin olun.
  2. Ardından, oyuna giriş yapın ve “Yükseltmeler” bölümüne gidin.
  3. Burada, “Diğer” sekmesine dokunun ve “Skinler”i seçin.
  4. Ardından, “Huawei P30 Pro” skin’ini bulun ve “Ücretsiz Al” seçeneğine dokunun.
  5. Skin, oyun hesabınıza eklenecektir.

Skin’in Özellikleri

Huawei P30 Pro Fortnite skin’i, telefonun arka kapağının tasarımını yansıtmaktadır. Skin, telefonun arka kapağındaki kamera modüllerini ve kamera halkasını içermektedir. Ayrıca, skin üzerinde “P30 Pro” yazısı da bulunmaktadır.

Skin, hem erkek hem de kadın karakterler için kullanılabilir. Skin’i kullanmak için, oyunda “Yükseltmeler” bölümüne gidin ve “Diğer” sekmesine dokunun. Ardından, “Skinler”i seçin ve “Huawei P30 Pro” skin’ini seçin.

Skin’in Değeri

Huawei P30 Pro Fortnite skin’i, ücretsiz olarak edinilebilen bir skindir. Skin’i edinmek için, yukarıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir.

Skin’in Popülerliği

Huawei P30 Pro Fortnite skin, oldukça popüler bir skindir. Skin, telefonun sahiplerinin yanı sıra, Fortnite oyuncuları tarafından da ilgi görmektedir. Skin, telefonun şık tasarımını yansıtması ve ücretsiz olması nedeniyle tercih edilmektedir.


Yayımlandı