Bim Aktüel Huawei Y5

BİM Aktüel Huawei Y5

BİM marketleri, her hafta farklı ürünlerle tüketicilere hizmet veriyor. 2023 yılı Aralık ayının son haftasında da BİM aktüel ürünler kataloğunda akıllı telefonlar dikkat çekti. Bu hafta BİM’de Huawei Y5 akıllı telefon, 299 TL’den satışa sunuluyor.

Huawei Y5 Özellikleri

Huawei Y5, 6.39 inç HD+ ekrana sahip bir akıllı telefon. Ekran, 1600 x 720 piksel çözünürlüğe ve 269 PPI piksel yoğunluğuna sahip. Telefon, MediaTek Helio P22 işlemci ile çalışıyor. 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olan telefon, microSD kart ile depolama alanını 256 GB’a kadar artırabiliyor.
[Image of Huawei Y5 akıllı telefon]

Huawei Y5, arkada 13 MP ve önde 5 MP olmak üzere iki kameraya sahip. Telefon, 3320 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip.

Huawei Y5 Yorumları

Huawei Y5, fiyatına göre iyi bir akıllı telefon olarak değerlendiriliyor. Telefonun ekranı, performansı ve kamerası kullanıcılar tarafından olumlu yorumlanıyor. Ancak, telefonda yer alan parmak izi sensörü bazı kullanıcılar tarafından eleştiriliyor.

Huawei Y5 Satın Almak Mantıklı mı?

Huawei Y5, fiyatına göre iyi bir akıllı telefon. Ancak, telefonda yer alan parmak izi sensörü bazı kullanıcılar için dezavantaj olabilir. Telefonu satın almadan önce bu konuyu göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Huawei Y5 Fiyatları

Huawei Y5, BİM marketlerinde 299 TL’den satışa sunuluyor. Telefonu, BİM marketlerinden veya online alışveriş sitelerinden satın alabilirsiniz.


Yayımlandı