Vodafone Oyun Pass Şifreleri

Vodafone Oyun Pass Şifreleri: Nasıl Alınır, Nasıl Kullanılır?

Vodafone, müşterilerine özel olarak sunmuş olduğu Oyun Pass paketleri ile mobil oyun oynamayı daha keyifli hale getiriyor. Bu paketler ile seçili oyunlarda internet kotanızdan düşmeden ve sınırsız olarak oyun oynayabilirsiniz. Ayrıca paketlere dahil olan hediye çiplerle oyun içi avantajlara da sahip olabilirsiniz.

Vodafone Oyun Pass Paketleri Nelerdir?

Vodafone Oyun Pass paketleri üç farklı şekilde sunulmaktadır:

  • Haftalık Sınırsız Oyun Paketi: Bu paket 7 gün boyunca geçerlidir ve 101 Okey Plus, Okey Plus, Çanak Okey ve Tavla Plus oyunlarında geçerlidir. Pakete dahil olan 45.000 çip ile oyunlarda rakiplerinize karşı avantaj elde edebilirsiniz. Paket fiyatı 6,5 TL’dir.
  • Aylık Sınırsız Oyun Paketi: Bu paket 30 gün boyunca geçerlidir ve 101 Okey Plus, Okey Plus, Çanak Okey, Tavla Plus, Zula Mobile, League of Legends Wild Rift, PUBG Mobile ve Valorant oyunlarında geçerlidir. Pakete dahil olan 100.000 çip ile oyunlarda daha fazla eğlence yaşayabilirsiniz. Paket fiyatı 29,9 TL’dir.
  • Yıllık Sınırsız Oyun Paketi: Bu paket 365 gün boyunca geçerlidir ve 101 Okey Plus, Okey Plus, Çanak Okey, Tavla Plus, Zula Mobile, League of Legends Wild Rift, PUBG Mobile ve Valorant oyunlarında geçerlidir. Pakete dahil olan 1.000.000 çip ile oyunlarda rakiplerinize karşı üstünlük kurabilirsiniz. Paket fiyatı 299 TL’dir.

Vodafone Oyun Pass Şifreleri Nasıl Alınır?

Vodafone Oyun Pass paketlerini almak için iki farklı yöntem bulunmaktadır:

  • Vodafone Yanımda Uygulaması: Vodafone Yanımda uygulamasını açın, “Yönetim” menüsünden “Faturasız Paketler”e tıklayın ve “Oyun Pass” paketlerinden birini seçin. Paketi satın almak için “Satın Al” butonuna tıklayın. Paket satın aldıktan sonra şifreniz SMS olarak hattınıza gönderilecektir.
  • Vodafone Self Servis: Vodafone Self Servis web sitesine veya mobil uygulamasına giriş yapın, “Tarife ve Paketler” menüsünden “Oyun Pass” paketlerinden birini seçin. Paketi satın almak için “Satın Al” butonuna tıklayın. Paket satın aldıktan sonra şifreniz SMS olarak hattınıza gönderilecektir.

Vodafone Oyun Pass Şifreleri Nasıl Kullanılır?

Vodafone Oyun Pass şifrelerini kullanmak için aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Oyunu açın.
  2. Oyun içinde “Paket Al” veya “Satın Al” seçeneğine tıklayın.
  3. Vodafone Oyun Pass şifrenizi girin.
  4. Paket etkinleştirilecektir.

Vodafone Oyun Pass Şifreleri Ücretsiz Mi?

Vodafone Oyun Pass paketleri ücretlidir. Paketlerin fiyatları yukarıda belirtilmiştir.

Vodafone Oyun Pass Şifreleri Ne Zamana Kadar Geçerlidir?

Vodafone Oyun Pass şifreleri paketin geçerlilik süresine kadar geçerlidir. Örneğin, Haftalık Sınırsız Oyun Paketi için aldığınız şifre 7 gün boyunca geçerli olacaktır.

Vodafone Oyun Pass Şifreleri Nasıl Yenilenir?

Vodafone Oyun Pass paketlerinizin süresinin dolmasına yakın yenilemek için aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Vodafone Yanımda Uygulaması veya Vodafone Self Servis web sitesi veya mobil uygulamasını açın.
  2. “Tarife ve Paketler” menüsünden “Oyun Pass” paketlerinden birini seçin.
  3. “Yenile” butonuna tıklayın.
  4. Paketi satın almak için “Satın Al” butonuna tıklayın.

Vodafone Oyun Pass Şifreleri ile İlgili Sorunlar

Vodafone Oyun Pass şifreleriniz ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak yardım alabilirsiniz.

Vodafone Oyun Pass Paketleri Nasıl Değerlendiriliyor?

Vodafone Oyun Pass paketleri kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu değerlendirilmektedir. Paketler ile seçili oyunlarda internet kota


Yayımlandı