Milli Piyango Sorgulama Amorti 2020 Yılbaşı

2020 Milli Piyango Yılbaşı Amorti Sonuçları

Her yılbaşında olduğu gibi 2020 yılında da Milli Piyango İdaresi tarafından yılbaşı özel çekilişi düzenlendi. 31 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilen çekilişte büyük ikramiye, 80 milyon lira olarak belirlendi. Çekilişte ayrıca 8 milyon lira, 1 milyon lira, 500 bin lira, 250 bin lira, 120 bin lira, 40 bin lira ve 30 bin lira ikramiyeler de dağıtıldı.

Amorti Sonuçları

Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde amorti rakamları, çekilişin ilk aşamasında açıklanıyor. Amorti rakamları, çekilişteki 6 rakamdan biri olan son rakamlar oluyor. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini kazanıyor.

2020 Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde amorti rakamları 4 ve 8 olarak belirlendi. Bu rakamlardan biri biletinizin son rakamıysa, biletinize amorti çıkmış oluyor.

Bilet Sorgulama

Milli Piyango Yılbaşı çekilişi sonuçları, Milli Piyango İdaresi’nin resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. Ayrıca, Milli Piyango İdaresi’nin mobil uygulaması ve SMS ile de bilet sorgulama yapılabiliyor.

Milli Piyango İdaresi’nin Resmi İnternet Sitesi

Milli Piyango İdaresi’nin Mobil Uygulaması

SMS ile Bilet Sorgulama

Milli Piyango Yılbaşı çekilişi sonuçlarına SMS ile de sorgulama yapılabiliyor. Bunun için, 2020 yazıp 3322’ye SMS gönderilmesi gerekiyor. SMS ücreti 4 TL olarak belirlenmiştir.

Yararlı Siteler

Milli Piyango İdaresi

Milli Piyango Online

NTV Haber

Habertürk

Milliyet

Google Arama

Amorti:

Amorti, Milli Piyango çekilişlerinde ikramiye kazanamayan biletlere verilen bir tür iadedir. Amorti rakamları, çekilişteki 6 rakamdan biri olan son rakamlardır. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini kazanırlar.

Milli Piyango:

Milli Piyango, Türkiye’de devlet tarafından düzenlenen şans oyunudur. Yılbaşı, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve özel günlerde çekilişler düzenlenmektedir. Milli Piyango çekilişlerinde büyük ikramiyeler başta olmak üzere çeşitli ikramiyeler dağıtılır.

Milli Piyango Online:

Milli Piyango Online, Milli Piyango İdaresi tarafından kurulan resmi internet sitesi ve mobil uygulamadır. Bu site ve uygulama üzerinden Milli Piyango biletleri satın alınabilir, çekiliş sonuçları sorgulanabilir ve diğer bilgilere erişilebilir.

NTV Haber:

NTV Haber, Türkiye’nin en çok izlenen haber kanallarından biridir. Kanal D tarafından yayını yapılmaktadır. NTV Haber, Milli Piyango çekilişlerini canlı olarak yayınlamaktadır.

Habertürk:

Habertürk, Türkiye’nin en çok izlenen haber kanallarından biridir. Turkuaz Medya Grubu tarafından yayını yapılmaktadır. Habertürk, Milli Piyango çekilişlerini canlı olarak yayınlamaktadır.

Milliyet:

Milliyet, Türkiye’nin en köklü gazetelerinden biridir. Demirören Medya Grubu tarafından yayınlanmaktadır. Milliyet, Milli Piyango çekilişlerini canlı olarak yayınlamaktadır.

Google Arama:

Google Arama, dünyanın en çok kullanılan arama motorudur. Google Arama üzerinden Milli Piyango çekilişleri ile ilgili bilgilere kolayca erişilebilir.


Yayımlandı