Milli Piyango Süper Loto Oyna

Milli Piyango Süper Loto Nasıl Oynanır?

Milli Piyango Süper Loto, 1 Ocak 2006 tarihinden itibaren oynanmaya başlanan, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmeye dayalı bir şans oyunudur. Oyunda her kolonda 6 adet sayı işaretlenir. Bir kolonun fiyatı 10 TL’dir.

Süper Loto’yu Oynamak İçin

Süper Loto’yu oynamak için ister Milli Piyango Online’dan, ister Milli Piyango uygulamasından, istersen de sana en yakın Milli Piyango satış noktasından oynayabilirsin.

Milli Piyango Online’dan Süper Loto Oynamak

Milli Piyango Online’dan Süper Loto oynamak için öncelikle bir üyelik oluşturman gerekir. Üyelik oluşturduktan sonra “Süper Loto” oyununu seçip, oynamak istediğin kolon sayısını belirleyebilirsin. Kolonları kendin işaretlemek istersen, ekranda yer alan numaralardan seçebilirsin. İşaretleme yapmak istemezsen, “Hızlı Seç” seçeneğini kullanarak terminalin rastgele 6 numara seçmesini sağlayabilirsin.

Milli Piyango Uygulamasından Süper Loto Oynamak

Milli Piyango uygulamasından Süper Loto oynamak için öncelikle uygulamayı indirip, telefon numaranı ve şifreni girerek giriş yapman gerekir. Giriş yaptıktan sonra “Süper Loto” oyununu seçip, oynamak istediğin kolon sayısını belirleyebilirsin. Kolonları kendin işaretlemek istersen, ekranda yer alan numaralardan seçebilirsin. İşaretleme yapmak istemezsen, “Hızlı Seç” seçeneğini kullanarak terminalin rastgele 6 numara seçmesini sağlayabilirsin.

Satış Noktalarından Süper Loto Oynamak

Satış noktalarından Süper Loto oynamak için öncelikle bir satış noktasına gitmen gerekir. Satış noktasına gittiğinde, “Süper Loto” oyununu oynamak istediğini söyleyebilirsin. Satış görevlisi sana bir bilet verecektir. Bu bilette 6 adet kolon yer almaktadır. Kolonları kendin işaretlemek istersen, biletteki numaralardan seçebilirsin. İşaretleme yapmak istemezsen, satış görevlisine “Hızlı Seç” yapmasını söyleyebilirsin. Satış görevlisi terminali kullanarak rastgele 6 numara seçecektir.

Süper Loto Kazanma İhtimali

Süper Loto’da 6 numarayı doğru tahmin edenler ikramiye kazanır. İkramiye miktarı, çekilişe katılan ve doğru tahminde bulunan kişi sayısına göre belirlenir.

Süper Loto İkramiye Dağılımı

Süper Loto ikramiyesi 6’ya bölünür. 6’ya bölünemeyen ikramiye miktarı, ikramiye havuzuna eklenir.

Süper Loto İkramiye Sıralaması

Süper Loto ikramiyesi, 6’dan 1’e kadar sıralanan kategoriler halinde dağıtılır. İkramiye kategorileri ve ikramiye miktarları şu şekildedir:

KategoriKazanan Kişi Sayısıİkramiye Miktarı
616 milyon TL
5+110100 bin TL
5305 bin TL
4+1150250 TL
475050 TL
3+13.50025 TL
317.50010 TL
2+187.5005 TL
2400.0002 TL
12 milyon1 TL

Süper Loto Çekiliş Tarihleri ve Saatleri

Süper Loto çekilişleri her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 21:30’da gerçekleştirilir. Çekilişler Milli Piyango TV’de canlı olarak yayınlanır.

Süper Loto Sonuçlarını Nasıl Öğrenebilirim?

Süper Loto sonuçlarını Milli Piyango Online’dan, Milli Piyango uygulamasından, Milli Piyango satış noktalarından veya Milli Piyango’nun resmi internet sitesinden öğrenebilirsin.

Süper Loto İkramiyesini Nasıl Alırım?


Yayımlandı