Kimlik Randevu Çorlu

Kimlik Randevu Çorlu: Adım Adım Rehber

Kimlik kartı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının kimliğini kanıtlayan resmi bir belgedir. Kimlik kartı başvurusu yapmak için öncelikle randevu almanız gerekir. Çorlu’da kimlik randevusu almak için izleyebileceğiniz adımlar şunlardır:

  1. e-Devlet Kapısına Giriş Yapın

Kimlik randevusu almak için öncelikle e-Devlet Kapısına giriş yapmanız gerekir. e-Devlet Kapısına giriş yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

  1. Kimlik Randevusu Sayfasına Ulaşın

e-Devlet Kapısına giriş yaptıktan sonra “Kimlik Randevusu” sayfasına ulaşmanız gerekir. Kimlik Randevusu sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

  1. İl ve İlçe Seçimi Yapın

Kimlik Randevusu sayfasına ulaştıktan sonra il ve ilçe seçimi yapmanız gerekir. İl ve ilçe seçimi yapmak için öncelikle “İl Seçiniz” bölümünden “Tekirdağ” ilini seçin. Ardından “İlçe Seçiniz” bölümünden “Çorlu” ilçesini seçin.

  1. Randevu Tarihi ve Saati Seçimi Yapın

İl ve ilçe seçimi yaptıktan sonra randevu tarihi ve saati seçimi yapmanız gerekir. Randevu tarihi ve saati seçimi yapmak için öncelikle “Randevu Tarihi” bölümünden randevu almak istediğiniz tarihi seçin. Ardından “Randevu Saati” bölümünden randevu almak istediğiniz saati seçin.

  1. Kimlik Bilgilerinizi Girin

Randevu tarihi ve saati seçimi yaptıktan sonra kimlik bilgilerinizi girmeniz gerekir. Kimlik bilgilerinizi girmek için öncelikle “Adınız” bölümüne adınızı, “Soyadınız” bölümüne soyadınızı, “T.C. Kimlik Numaranız” bölümüne T.C. kimlik numaranızı ve “Doğum Tarihiniz” bölümüne doğum tarihinizi girin.

  1. Randevunuzu Onaylayın

Kimlik bilgilerinizi girdikten sonra randevunuzu onaylamanız gerekir. Randevunuzu onaylamak için “Randevuyu Onayla” butonuna tıklayın.

  1. Randevu Bilgilerinizi Yazdırın

Randevunuzu onayladıktan sonra randevu bilgilerinizi yazdırmanız gerekir. Randevu bilgilerinizi yazdırmak için “Randevu Bilgilerini Yazdır” butonuna tıklayın.

  1. Randevu Gününde Nüfus Müdürlüğüne Başvurun

Randevu gününde nüfus müdürlüğüne başvurmanız gerekir. Nüfus müdürlüğüne başvururken yanınızda randevu bilgilerinizi, kimliğinizi ve iki adet vesikalık fotoğrafınızı getirmeniz gerekir.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi