Xtreme Download Manager İndir, Nedir? Nasıl İndirilir? Nasıl Kullanılır?

[acf field=”butonfilehorse”]

Xtreme Download Manager

  • Programın lisansı: Ücretsiz
  • Programın dili: İngilizce
  • Programın boyutu: 54 MB
  • Programın üreticisi: Subhra Das Gupta
  • Desteklediği platformlar: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, XP

“[acf field=”baslikfilehorse”]” Kısaca Nedir Ne İşe Yarar?


Xtreme Download Manager, kullanıcıların indirme hızını 500% oranında artırmak için güçlü bir araç sunan bir açık kaynaklı indirme yöneticisidir. XDM, içindeki seçeneklere baktığınızda size harika özellikler sunan basit bir programdır.

Toplu indirme seçeneği, kullanıcıların ardışık dosya isimlerini indirmelerine olanak tanır, bu da XD indirme yöneticisinin arka planda görevini sürdürürken kullanıcıların zaman kazanmasına yardımcı olur.

XD yöneticisi, indirme oturumu sırasında dosyaları Duraklat, Sürdür ve Yeniden Başlat seçenekleri sunar.

Sıraya eklenen birçok dosya varsa, Xd yöneticisi sırayı başlatmayı ve durdurmayı size sunar. Xtreme download manager, YouTube, Metacafe, Daily Motion, Google Video gibi veya diğer video paylaşım portalından video almak, kırık/ölü indirmelere devam etmek ve indirmeleri programlamak için tam olarak yeteneksizdir.

DXM, Internet download manager gibi, Microsoft Edge, Firefox, Chrome, IE, Opera, Safari ve tüm popüler tarayıcılarla bütünleşmiştir ve web üzerindeki indirmeleri almak ve akışını kaydetmek için kullanılabilir.

XDM, indirme sürecini hızlandırmak için gelişmiş dinamik bölümlendirme algoritması, veri sıkıştırması ve bağlantı tekrar kullanımını kullanır.

HTTP, HTTPS ve FTP protokollerini, güvenlik duvarlarını, proxy sunucularını, otomatik proxy betiklerini, dosya yönlendirmelerini, çerezleri, yetkilendirme gibi destekler.

[acf field=”baslikfilehorse”] Ekran Görüntüleri


Bilgisayara “[acf field=”baslikfilehorse”]” Nasıl Yüklenir?


“[acf field=”baslikfilehorse”]” isimli yazılımı PC ye yüklemek için hazırladığımz resimli anlatıma göz atabilir veya özet olarak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. İndirdiğiniz program dosyasına (genelde EXE uzantılı dosya olur) çift tıklayın
  2. Açılan pencerede genellikle programın kullanım koşullarını kabul etmeniz istenir. Ekranda Accept veya Kabul Et şeklinde seçenek varsa seçerek işaretleyin yada buton şeklindeyse butona basın.
  3. Ardından Next yada İleri yazan butona basarak ilerleyin.
  4. Sponsorlu reklam yazılımı yüklemeyi teklif ederse, reddederek (onay verilen işareti kaldırarak) Next (İleri) yazan butona basıp sonraki ekrana devam edin.
  5. Farklı bir pencere görürseniz yine Nexte yada İleriye basarak ilerleyin.
  6. Install yada Yükle yazan buton görürseniz basarak kurulumu başlatın.
  7. Bir süre sonra kurulum tamamlanınca, Başlat menüsünü açarak biraz önce yüklediğiniz programın simgesine tıklayıp çalıştırabilirsiniz.

Bilgisayardan “[acf field=”baslikfilehorse”]” nasıl silinir?


“[acf field=”baslikfilehorse”]” isimli yazılımı PC den silmek için  hazırladığımz resimli anlatıma göz atabilir veya özet olarak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Başlat menüsünü aç
  2. Arama kutusuna kaldır yazıp klavyeden Entera bas
  3. Açılan pencerede programı bulup en sağındaki üç noktaya bas
  4. Açılan menüden Kaldıra bas

Tüm PC Yazılımı Kategorileri:



Yayımlandı

kategorisi