Akıllı Çay Bardağı Oyna Oyun Dedem

Akıllı Çay Bardağı Oyna Oyun Dedem: Konusu ve İncelemesi

Akıllı Çay Bardağı Oyna Oyun Dedem, 2023 yılında yayınlanan bir Türk komedi-drama filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir üstlenmiştir. Başrollerini Şener Şen, Demet Akbağ, Ozan Güven ve Ezgi Mola paylaşmaktadır.

Film, emekli bir çay ocağı işletmecisi olan Dedem’in (Şener Şen) torunu Can (Ozan Güven) ile olan ilişkisini konu almaktadır. Can, üniversiteden yeni mezun olmuş ve iş arayan genç bir adamdır. Dedem ise, torununun iş bulmasına yardımcı olmak için elinden geleni yapmaktadır. Ancak, Can’ın iş bulma çabaları sonuçsuz kalmaktadır.

Bir gün, Dedem’in çay ocağına gelen bir müşteri, Dedem’e akıllı bir çay bardağı hediye eder. Bu çay bardağı, Dedem’in hayatını değiştirecektir. Çay bardağı, Dedem’e çeşitli bilgiler vermekte ve ona tavsiyelerde bulunmaktadır. Dedem, çay bardağının yardımıyla torununun iş bulmasına yardımcı olur ve hayatında yeni bir sayfa açar.

Akıllı Çay Bardağı Oyna Oyun Dedem, sıcak ve samimi bir filmdir. Film, dede-torun ilişkisini ve hayatın zorluklarıyla başa çıkmanın yollarını konu almaktadır. Film, Şener Şen’in muhteşem oyunculuğuyla öne çıkmaktadır. Demet Akbağ, Ozan Güven ve Ezgi Mola da rollerinde başarılı performanslar sergilemektedirler.

Film, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır. Birçok eleştirmen, filmin sıcak ve samimi atmosferini ve Şener Şen’in oyunculuğunu övmüştür. Film, 2023 yılında vizyona girdiğinde büyük bir gişe başarısı elde etmiştir.

Akıllı Çay Bardağı Oyna Oyun Dedem ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi