Blutv Inceleme

blutv, 2015 yılında kurulan bir Türk dijital yayın platformudur. Platform, dizi, film, belgesel ve canlı yayın gibi çeşitli içerikler sunmaktadır. blutv, Türkiye’nin en popüler dijital yayın platformlarından biridir ve 2021 yılı itibarıyla 4 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır.

blutv’nin en popüler içeriklerinden biri olan “Masum”, 2017 yılında yayınlanan bir suç dizisidir. Dizi, bir cinayet soruşturmasını konu almaktadır ve Haluk Bilginer, Okan Yalabık ve Nursel Köse gibi ünlü oyuncular yer almaktadır. “Masum”, blutv’nin en çok izlenen dizilerinden biri olmuştur ve 2018 yılında Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Dizi” ödülünü kazanmıştır.

blutv’nin bir diğer popüler içeriği olan “Şahsiyet”, 2018 yılında yayınlanan bir suç dizisidir. Dizi, bir Alzheimer hastası olan bir profesörün (Haluk Bilginer) bir cinayete karışmasını konu almaktadır. “Şahsiyet”, blutv’nin en çok izlenen dizilerinden biri olmuştur ve 2019 yılında Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Dizi” ödülünü kazanmıştır.

blutv, dizi ve filmlerin yanı sıra belgesel ve canlı yayın gibi içerikler de sunmaktadır. Platformun en popüler belgesellerinden biri olan “Kedi”, 2016 yılında yayınlanan bir belgeseldir. Belgesel, İstanbul’daki sokak kedilerinin hayatlarını konu almaktadır ve Ceyda Torun tarafından yönetilmektedir. “Kedi”, blutv’nin en çok izlenen belgesellerinden biri olmuştur ve 2017 yılında Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Belgesel” ödülünü kazanmıştır.

blutv, canlı yayın hizmeti de sunmaktadır. Platform, çeşitli spor müsabakalarını, haber programlarını ve eğlence programlarını canlı olarak yayınlamaktadır. blutv’nin canlı yayın hizmeti, özellikle sporseverler tarafından ilgi görmektedir.

blutv, Türkiye’nin en popüler dijital yayın platformlarından biridir ve 2021 yılı itibarıyla 4 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır. Platform, dizi, film, belgesel ve canlı yayın gibi çeşitli içerikler sunmaktadır. blutv’nin en popüler içerikleri arasında “Masum”, “Şahsiyet” ve “Kedi” gibi diziler ve belgeseller yer almaktadır.


Yayımlandı