Kartal Yediemin Otoparkları

Kartal Yediemin Otoparkları: Konusu ve Faydalı Siteler

Kartal Yediemin Otoparkları, İstanbul’un Kartal ilçesinde bulunan ve yediemin olarak kullanılan otoparklardır. Bu otoparklarda, çeşitli nedenlerle trafikten çekilen araçlar saklanır. Araçlar, trafik kurallarını ihlal ettiği için, kaza yaptığı için veya suç işlediği için yediemine çekilebilir.

Kartal Yediemin Otoparkları, Kartal Belediyesi tarafından işletilmektedir. Otoparklarda, araçların güvenliği için gerekli önlemler alınmıştır. Otoparklarda, 7/24 güvenlik görevlisi bulunmaktadır. Ayrıca, otoparklarda kamera sistemi de bulunmaktadır.

Kartal Yediemin Otoparkları’na çekilmiş bir aracı geri almak için, aracın sahibinin otoparka gitmesi ve gerekli belgeleri ibraz etmesi gerekmektedir. Aracın sahibinin, aracın ruhsatını, kimliğini ve trafik cezasını ödediğini gösteren belgeyi ibraz etmesi gerekmektedir.

Kartal Yediemin Otoparkları’na çekilmiş bir aracı geri almak için ödenmesi gereken ücret, aracın çekilme nedenine göre değişmektedir. Trafik kurallarını ihlal ettiği için çekilen bir aracın geri alınması için ödenmesi gereken ücret, 100 TL’dir. Kaza yaptığı için çekilen bir aracın geri alınması için ödenmesi gereken ücret, 200 TL’dir. Suç işlediği için çekilen bir aracın geri alınması için ödenmesi gereken ücret ise, 300 TL’dir.

Kartal Yediemin Otoparkları hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki siteleri ziyaret edebilirsiniz:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı