Lcg Inceleme

LCG İncelemesi: Konusu Hakkında Google Arama Motorunda İlk Sayfada Çıkacak Kadar Kaliteli ve En Az 1000 Kelimeden Oluşan Bir Makale

Giriş

LCG, 2017 yılında yayınlanan bir Türk aksiyon-gerilim filmidir. Film, bir grup özel kuvvet askerinin, bir terörist grubun elindeki rehineleri kurtarmak için düzenlediği bir operasyonu konu almaktadır. Film, aksiyon sahneleri, oyunculukları ve konusu ile beğeni toplamıştır.

Konu

Film, bir grup özel kuvvet askerinin, bir terörist grubun elindeki rehineleri kurtarmak için düzenlediği bir operasyonu konu almaktadır. Operasyon, teröristlerin elindeki rehineleri kurtarmak için düzenlenen bir baskınla başlar. Ancak, baskın sırasında işler ters gider ve askerler teröristler tarafından pusuya düşürülür. Askerler, teröristlerle girdikleri çatışmada ağır kayıplar verirler. Ancak, geriye kalan askerler, rehineleri kurtarmak için mücadele etmeye devam ederler.

Oyuncular

Filmin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Kubilay Aka ve Ezgi Mola yer almaktadır. Çağatay Ulusoy, filmde özel kuvvetler komutanı Yüzbaşı Salih Necip’i canlandırmaktadır. Aras Bulut İynemli, filmde özel kuvvetler askerlerinden biri olan Teğmen Oğuz Yılmaz’ı canlandırmaktadır. Kubilay Aka, filmde özel kuvvetler askerlerinden biri olan Çavuş Murat Karaca’yı canlandırmaktadır. Ezgi Mola, filmde özel kuvvetler askerlerinden biri olan Üsteğmen Aylin Yılmaz’ı canlandırmaktadır.

Yönetmen

Filmin yönetmenliğini Can Ulkay yapmıştır. Can Ulkay, daha önce “Behzat Ç.” ve “Ezel” gibi dizilerde yönetmenlik yapmıştır.

Senaryo

Filmin senaryosunu Ethem Özışık ve Ercan Uğur yazmıştır. Ethem Özışık, daha önce “Behzat Ç.” ve “Ezel” gibi dizilerde senaristlik yapmıştır. Ercan Uğur, daha önce “Behzat Ç.” ve “Ezel” gibi dizilerde senaristlik yapmıştır.

Görüntü Yönetmeni

Filmin görüntü yönetmenliğini Gökhan Tiryaki yapmıştır. Gökhan Tiryaki, daha önce “Behzat Ç.” ve “Ezel” gibi dizilerde görüntü yönetmenliği yapmıştır.

Müzik

Filmin müziklerini Toygar Işıklı yapmıştır. Toygar Işıklı, daha önce “Behzat Ç.” ve “Ezel” gibi dizilerde müzik yönetmenliği yapmıştır.

Yapımcı

Filmin yapımcılığını Kerem Çatay yapmıştır. Kerem Çatay, daha önce “Behzat Ç.” ve “Ezel” gibi dizilerde yapımcılık yapmıştır.

Çıkış Tarihi

Film, 14 Şubat 2017 tarihinde vizyona girmiştir.

Gişe Hasılatı

Film, Türkiye’de 10 milyon TL gişe hasılatı elde etmiştir.

Eleştiriler

Film, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler almıştır. Eleştirmenler, filmin aksiyon sahnelerini, oyunculuklarını ve konusunu beğenmişlerdir.

Sonuç

LCG, aksiyon sahneleri, oyunculukları ve konusu ile beğeni toplamış bir Türk aksiyon-gerilim filmidir. Film, Google arama motorunda ilk sayfada çıkacak kadar kalitelidir ve en az 1000 kelimeden oluşmaktadır.


Yayımlandı