Itü Suny Programı Ücretleri

İTÜ SUNY Programı Ücretleri

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve State University of New York (SUNY) arasında imzalanan iş birliği anlaşması kapsamında yürütülen İTÜ SUNY programı, öğrencilere iki üniversitede eğitim alma ve çift diploma alma fırsatı sunmaktadır. Program, İTÜ’nün çeşitli lisans programlarına kayıtlı öğrencilere açıktır ve öğrenciler, program süresince bir yılını SUNY’de geçirmektedirler.

İTÜ SUNY programına katılmak isteyen öğrenciler, İTÜ’nün ilgili lisans programına kayıt yaptırmış olmalı ve İngilizce yeterlilik sınavından başarılı olmalıdırlar. Öğrenciler, program süresince SUNY’deki eğitim masraflarını ve yaşam giderlerini kendileri karşılamaktadırlar.

İTÜ SUNY programının ücretleri, öğrencinin kayıt olduğu SUNY kampüsüne ve seçtiği eğitim programına göre değişmektedir. Genel olarak, SUNY’deki eğitim ücretleri yıllık 15.000 ila 30.000 ABD Doları arasında değişmektedir. Yaşam giderleri ise, öğrencinin seçtiği konaklama türüne ve yaşam tarzına göre değişmektedir.

İTÜ SUNY programına katılmak isteyen öğrenciler, programın ücretleri hakkında daha detaylı bilgi almak için İTÜ’nün ilgili birimleriyle iletişime geçebilirler.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi