Kentaş Otopark Odunpazarı Eskişehir

Kenttaş Otopark Odunpazarı Eskişehir

Kenttaş Otopark Odunpazarı Eskişehir, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde bulunan bir otoparktır. Otopark, 2011 yılında hizmete açılmış olup, 500 araç kapasitelidir. Otopark, 24 saat hizmet vermektedir ve ücretlidir.

Kenttaş Otopark Odunpazarı Eskişehir, Odunpazarı ilçesinin en işlek bölgelerinden biri olan Atatürk Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Otopark, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilmektedir.

Kenttaş Otopark Odunpazarı Eskişehir, araç sahiplerine güvenli ve rahat bir park yeri sunmaktadır. Otopark, 7/24 güvenlik kameralarıyla izlenmektedir ve otopark görevlileri tarafından sürekli olarak kontrol edilmektedir.

Kenttaş Otopark Odunpazarı Eskişehir’in ücretleri, araç türüne ve park süresine göre değişmektedir. Otopark ücretleri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenmektedir.

Kenttaş Otopark Odunpazarı Eskişehir’e ulaşım, toplu taşıma araçlarıyla veya özel araçlarla sağlanabilir. Otoparka, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen tramvay ve otobüs hatlarıyla ulaşılabilir. Ayrıca, otoparka özel araçlarla da ulaşılabilir.

Kenttaş Otopark Odunpazarı Eskişehir, Eskişehir’in en işlek bölgelerinden biri olan Atatürk Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Otopark, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilmektedir. Kenttaş Otopark Odunpazarı Eskişehir, araç sahiplerine güvenli ve rahat bir park yeri sunmaktadır. Otopark, 7/24 güvenlik kameralarıyla izlenmektedir ve otopark görevlileri tarafından sürekli olarak kontrol edilmektedir. Kenttaş Otopark Odunpazarı Eskişehir’in ücretleri, araç türüne ve park süresine göre değişmektedir. Otopark ücretleri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenmektedir. Kenttaş Otopark Odunpazarı Eskişehir’e ulaşım, toplu taşıma araçlarıyla veya özel araçlarla sağlanabilir. Otoparka, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen tramvay ve otobüs hatlarıyla ulaşılabilir. Ayrıca, otoparka özel araçlarla da ulaşılabilir.

Faydalı Siteler:


Yayımlandı