Titanfall 2 Inceleme

Titanfall 2 İncelemesi: Heyecan Verici Bir Birinci Şahıs Nişancı Oyunu

Titanfall 2, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 28 Ekim 2016’da Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Titanfall 2, oyuncuların dev robotlar olan Titan’ları kontrol edebildiği hızlı tempolu ve aksiyon dolu bir oyundur.

Oyunun Konusu

Titanfall 2’nin hikayesi, IMC (Interstellar Manufacturing Corporation) ve Milis (Frontier Militia) arasındaki savaşı konu almaktadır. IMC, gezegenleri ve kaynakları kontrol etmek isteyen bir şirkettir. Milis ise, IMC’nin zulmüne karşı savaşan bir direniş örgütüdür. Oyuncu, Milis’in bir pilotu olan Jack Cooper’ı kontrol eder. Cooper, Titan’ı BT-7274 ile birlikte IMC’ye karşı savaşmak zorundadır.

Oynanış

Titanfall 2, hızlı tempolu ve aksiyon dolu bir oyundur. Oyuncular, duvarlarda koşabilir, çift zıplayabilir ve uçabilirler. Ayrıca, çeşitli silahları kullanarak düşmanlarla savaşabilirler. Oyunun en önemli özelliklerinden biri de Titan’lardır. Titan’lar, oyuncuların kontrol edebildiği dev robotlardır. Titan’lar, düşmanlara karşı çok güçlüdür ve oyunun gidişatını değiştirebilirler.

Grafikler ve Sesler

Titanfall 2’nin grafikleri çok etkileyicidir. Oyun, Source motoruyla geliştirilmiştir ve oyunun grafikleri çok detaylıdır. Oyunun sesleri de çok başarılıdır. Silah sesleri ve müzikler çok gerçekçidir.

Sonuç

Titanfall 2, çok başarılı bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunun hızlı tempolu ve aksiyon dolu oynanışı, etkileyici grafikleri ve başarılı sesleri onu çok eğlenceli bir oyun haline getirmiştir. Titanfall 2, birinci şahıs nişancı oyunlarını seven herkesin oynaması gereken bir oyundur.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı