Halkbank Maaş Müşterisi Eft Ücreti

Halkbank Maaş Müşterisi EFT Ücreti

Halkbank, Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biridir ve milyonlarca müşteriye hizmet vermektedir. Bankanın müşterilerine sunduğu hizmetlerden biri de EFT (Elektronik Fon Transferi) hizmetidir. EFT, müşterilerin hesaplarından başka bir hesaba para transfer etmelerini sağlayan bir hizmettir.

Halkbank, maaş müşterilerine EFT hizmeti için özel ücretlendirme uygulamaktadır. Maaş müşterileri, Halkbank şubelerinden veya Halkbank İnternet Bankacılığı üzerinden yaptıkları EFT işlemleri için herhangi bir ücret ödemezler. Ancak, maaş müşterisi olmayan müşteriler, Halkbank şubelerinden yaptıkları EFT işlemleri için 5 TL, Halkbank İnternet Bankacılığı üzerinden yaptıkları EFT işlemleri için ise 2 TL ücret öderler.

Halkbank, maaş müşterilerine EFT hizmeti için özel ücretlendirme uygulamasının yanı sıra, diğer bankalara yapılan EFT işlemleri için de özel ücretlendirme uygulamaktadır. Maaş müşterileri, diğer bankalara yaptıkları EFT işlemleri için Halkbank şubelerinden 10 TL, Halkbank İnternet Bankacılığı üzerinden yaptıkları EFT işlemleri için ise 5 TL ücret öderler.

Halkbank’ın EFT ücretleri hakkında daha detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Halkbank EFT Ücretleri ile İlgili Faydalı Siteler

Halkbank EFT Ücretleri ile İlgili Faydalı Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi