Lg G4 H815 Inceleme

LG G4 H815 İncelemesi

LG G4 H815, 2015 yılında LG tarafından piyasaya sürülen bir akıllı telefondur. Telefon, 5,5 inçlik bir IPS LCD ekrana, 1,8 GHz hızında dört çekirdekli bir Qualcomm Snapdragon 808 işlemciye, 3 GB RAM’e ve 32 GB dahili depolama alanına sahiptir. Ayrıca, 16 megapiksellik bir arka kamera ve 8 megapiksellik bir ön kameraya sahiptir.

Tasarım

LG G4 H815, deri veya plastik arka kapaklı olarak mevcuttur. Deri arka kapaklı model daha premium bir görünüme sahiptir, ancak plastik arka kapaklı model daha dayanıklıdır. Telefonun ön tarafında, 5,5 inçlik bir IPS LCD ekran bulunmaktadır. Ekran, 1080p çözünürlüğe ve 401 ppi piksel yoğunluğuna sahiptir. Ekran parlak ve canlıdır ve iyi görüş açılarına sahiptir.

Performans

LG G4 H815, 1,8 GHz hızında dört çekirdekli bir Qualcomm Snapdragon 808 işlemciye, 3 GB RAM’e ve 32 GB dahili depolama alanına sahiptir. Telefon, günlük görevleri sorunsuz bir şekilde yerine getirebilir ve oyunları da iyi bir şekilde çalıştırabilir. Ancak, telefonun işlemcisi en yeni oyunları en yüksek ayarlarda çalıştırmak için yeterli değildir.

Kamera

LG G4 H815, 16 megapiksellik bir arka kamera ve 8 megapiksellik bir ön kameraya sahiptir. Arka kamera, optik görüntü sabitleme ve lazer otomatik odaklama özelliklerine sahiptir. Kamera, iyi kalitede fotoğraflar ve videolar çekebilir. Ön kamera da iyi kalitede özçekimler çekebilir.

Pil Ömrü

LG G4 H815, 3.000 mAh kapasiteli bir pile sahiptir. Pil ömrü, telefonun kullanım yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir. Ancak, telefon tek bir şarjla ortalama olarak bir gün boyunca kullanılabilir.

Sonuç

LG G4 H815, iyi bir akıllı telefondur. Telefon, şık bir tasarıma, iyi bir ekrana, iyi bir kameraya ve iyi bir pil ömrüne sahiptir. Ancak, telefonun işlemcisi en yeni oyunları en yüksek ayarlarda çalıştırmak için yeterli değildir.

Faydalı Siteler


Yayımlandı