Note 3 Kamera Inceleme

Samsung Galaxy Note 3 Kamera İncelemesi

Samsung Galaxy Note 3, 2013 yılında piyasaya sürülen bir akıllı telefondur. Telefon, 13 megapiksel arka kamera ve 2 megapiksel ön kamera ile donatılmıştır. Arka kamera, otomatik odaklama, LED flaş ve optik görüntü sabitleme özelliklerine sahiptir. Ön kamera ise, sabit odaklıdır.

Galaxy Note 3’ün kamerası, iyi kalitede fotoğraflar ve videolar çeker. Arka kamera, iyi ayrıntı ve renk üretimi ile keskin fotoğraflar çeker. LED flaş, düşük ışık koşullarında bile iyi fotoğraflar çekmenizi sağlar. Optik görüntü sabitleme özelliği ise, hareket halindeyken bile bulanık olmayan fotoğraflar çekmenizi sağlar.

Ön kamera, iyi kalitede özçekimler çeker. Kamera, sabit odaklı olmasına rağmen, iyi ayrıntı ve renk üretimi ile keskin özçekimler çeker.

Galaxy Note 3’ün kamerası, video çekimi için de iyi bir seçenektir. Arka kamera, 1080p Full HD video çekebilir. Videolar, iyi ayrıntı ve renk üretimi ile keskindir. Ön kamera ise, 720p HD video çekebilir. Videolar, iyi ayrıntı ve renk üretimi ile keskindir.

Genel olarak, Galaxy Note 3’ün kamerası, iyi kalitede fotoğraflar ve videolar çeker. Kamera, iyi ayrıntı ve renk üretimi ile keskin fotoğraflar çeker. LED flaş, düşük ışık koşullarında bile iyi fotoğraflar çekmenizi sağlar. Optik görüntü sabitleme özelliği ise, hareket halindeyken bile bulanık olmayan fotoğraflar çekmenizi sağlar. Ön kamera, iyi kalitede özçekimler çeker. Kamera, sabit odaklı olmasına rağmen, iyi ayrıntı ve renk üretimi ile keskin özçekimler çeker. Galaxy Note 3’ün kamerası, video çekimi için de iyi bir seçenektir. Arka kamera, 1080p Full HD video çekebilir. Videolar, iyi ayrıntı ve renk üretimi ile keskindir. Ön kamera ise, 720p HD video çekebilir. Videolar, iyi ayrıntı ve renk üretimi ile keskindir.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı