Call Of Duty Black Ops Oyun Indir

Call of Duty: Black Ops Konusu

Call of Duty: Black Ops, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 9 Kasım 2010’da Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Black Ops, Call of Duty serisinin yedinci oyunu ve Call of Duty: World at War’ın devam oyunudur.

Oyun, Soğuk Savaş döneminde geçiyor ve oyuncular, CIA’in gizli bir birimi olan Black Ops’un bir üyesi olan Alex Mason’ı kontrol ediyor. Mason, Sovyetler Birliği’nin nükleer silah programını durdurmak için bir dizi göreve gönderilir.

Black Ops, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı ve dünya çapında 25 milyonun üzerinde kopya sattı. Oyun, En İyi Aksiyon Oyunu ve En İyi Çok Oyunculu Oyun dahil olmak üzere birçok ödül kazandı.

Konu

Oyun, 1961 yılında başlıyor ve oyuncular, CIA’in gizli bir birimi olan Black Ops’un bir üyesi olan Alex Mason’ı kontrol ediyor. Mason, Sovyetler Birliği’nin nükleer silah programını durdurmak için bir dizi göreve gönderilir.

Mason’un ilk görevi, Küba’daki bir Sovyet üssüne sızmak ve bir nükleer füzeyi yok etmektir. Mason görevi başarıyla tamamlar, ancak Sovyetler tarafından yakalanır ve işkence görür. Mason, işkenceden kurtulmayı başarır ve ABD’ye geri döner.

Mason’un bir sonraki görevi, Vietnam’daki bir Sovyet üssüne sızmak ve bir Sovyet generalini öldürmektir. Mason görevi başarıyla tamamlar, ancak yine Sovyetler tarafından yakalanır ve işkence görür. Mason, işkenceden kurtulmayı başarır ve ABD’ye geri döner.

Mason’un son görevi, Sovyetler Birliği’nin başkenti Moskova’ya sızmak ve Sovyet lideri Nikita Kruşçev’i öldürmektir. Mason görevi başarıyla tamamlar ve Kruşçev’i öldürür.

Karakterler

  • Alex Mason: Oyunun ana karakteri ve Black Ops’un bir üyesi.
  • Frank Woods: Black Ops’un bir üyesi ve Mason’un yakın arkadaşı.
  • Jason Hudson: Black Ops’un komutanı.
  • Viktor Reznov: Sovyet Ordusu’nun bir generali ve Mason’un düşmanı.
  • Nikita Kruşçev: Sovyetler Birliği’nin lideri.

Oynanış

Black Ops, birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular, Mason’ı kontrol ediyor ve bir dizi görevi tamamlamak için silahları ve yeteneklerini kullanıyor. Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki mod içerir.

Tek oyunculu modda, oyuncular Mason’un hikayesini takip ediyor ve bir dizi görevi tamamlamak için silahları ve yeteneklerini kullanıyor. Görevler arasında düşmanları öldürmek, nesneleri toplamak ve bulmacaları çözmek yer alıyor.

Çok oyunculu modda, oyuncular diğer oyuncularla çevrimiçi olarak yarışıyor. Çok oyunculu modda, oyuncular farklı haritalarda ve farklı oyun modlarında oynayabilir. Oyun modları arasında Ölüm Maçı, Takım Ölüm Maçı ve Bayrak Kapma yer alıyor.

Grafikler ve Ses

Black Ops, yüksek kaliteli grafiklere ve sese sahiptir. Oyunun grafikleri, ayrıntılı ve gerçekçidir. Oyunun sesi de yüksek kalitelidir ve oyunun atmosferini yaratmaya yardımcı olur.

Sonuç

Call of Duty: Black Ops, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı ve dünya çapında 25 milyonun üzerinde kopya sattı. Oyun, En İyi Aksiyon Oyunu ve En İyi Çok Oyunculu Oyun dahil olmak üzere birçok ödül kazandı. Black Ops, Call of Duty serisinin en iyi oyunlarından biridir ve hala birçok oyuncu tarafından oynanmaktadır.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi