Cod Ghosts Torrent Oyun

Call of Duty: Ghosts Konusu

Call of Duty: Ghosts, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 10 Kasım 2013’te Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii U için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin onuncu oyunudur ve Modern Warfare üçlemesinin ardından gelen ilk oyundur.

Oyun, 2023 yılında geçmektedir. ABD, Orta Doğu’da uzun süredir devam eden bir savaşın ardından çöküşün eşiğine gelmiştir. Ülkenin geleceği, bir grup özel kuvvet askeri olan Ghosts’un elindedir. Ghosts, ABD’yi işgal eden düşman güçlere karşı savaşmak için görevlendirilir.

Oyun, Ghosts’un lideri olan Logan Walker’ın kontrolünde oynanmaktadır. Logan, kardeşi Hesh ve diğer Ghosts üyeleriyle birlikte düşman güçlere karşı savaşır. Oyun, ABD’nin çeşitli bölgelerinde geçmektedir ve oyuncular farklı görevlerde düşmanlarla savaşırlar.

Call of Duty: Ghosts, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, ses efektleri ve oynanışı övüldü, ancak hikâyesi ve çok oyunculu modu eleştirildi. Oyun, ticari olarak başarılı oldu ve dünya çapında 30 milyon kopya sattı.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi