Okan Üniversitesi Eğitim Ücretleri

Okan Üniversitesi Eğitim Ücretleri

Okan Üniversitesi, İstanbul’da bulunan özel bir üniversitedir. Üniversite, 1999 yılında kurulmuştur ve 11 fakülte, 3 enstitü ve 2 yüksekokul olmak üzere toplam 16 akademik birime sahiptir. Okan Üniversitesi’nin eğitim ücretleri, bölüm ve programa göre değişmektedir.

Lisans Programları

Okan Üniversitesi’nin lisans programlarının eğitim ücretleri, 2023-2024 akademik yılı için yıllık 30.000 TL ile 60.000 TL arasında değişmektedir. En düşük eğitim ücreti, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin İşletme Bölümü’nde uygulanmaktadır. En yüksek eğitim ücreti ise, Mühendislik Fakültesi’nin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde uygulanmaktadır.

Yüksek Lisans Programları

Okan Üniversitesi’nin yüksek lisans programlarının eğitim ücretleri, 2023-2024 akademik yılı için yıllık 20.000 TL ile 40.000 TL arasında değişmektedir. En düşük eğitim ücreti, Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün Sosyoloji Anabilim Dalı’nda uygulanmaktadır. En yüksek eğitim ücreti ise, Fen Bilimleri Enstitüsü’nün Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı’nda uygulanmaktadır.

Doktora Programları

Okan Üniversitesi’nin doktora programlarının eğitim ücretleri, 2023-2024 akademik yılı için yıllık 15.000 TL ile 30.000 TL arasında değişmektedir. En düşük eğitim ücreti, Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün Sosyoloji Anabilim Dalı’nda uygulanmaktadır. En yüksek eğitim ücreti ise, Fen Bilimleri Enstitüsü’nün Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı’nda uygulanmaktadır.

Ödeme Seçenekleri

Okan Üniversitesi’nin eğitim ücretleri, peşin veya taksitli olarak ödenebilir. Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanmaktadır. Taksitli ödemelerde ise, eğitim ücreti 10 taksite kadar bölünebilir.

Burslar ve Krediler

Okan Üniversitesi, öğrencilerine çeşitli burslar ve krediler sunmaktadır. Burslar, öğrencilerin akademik başarılarına, ekonomik durumlarına ve sosyal sorumluluk çalışmalarına göre verilmektedir. Krediler ise, öğrencilerin eğitim ücretlerini ödemelerine yardımcı olmak amacıyla verilmektedir.

Faydalı Siteler

  • Okan Üniversitesi Resmi Web Sitesi: https://www.okan.edu.tr/
  • Okan Üniversitesi Eğitim Ücretleri: https://www.okan.edu.tr/tr/ogrenci-isleri/egitim-ucreti
  • Okan Üniversitesi Burslar ve Krediler: https://www.okan.edu.tr/tr/ogrenci-isleri/burslar-ve-krediler

İlgili Dosyalar

  • Okan Üniversitesi Eğitim Ücretleri Tablosu (2023-2024): https://www.okan.edu.tr/tr/ogrenci-isleri/egitim-ucreti/egitim-ucreti-tablosu
  • Okan Üniversitesi Burs Başvuru Formu: https://www.okan.edu.tr/tr/ogrenci-isleri/burslar-ve-krediler/burs-basvuru-formu
  • Okan Üniversitesi Kredi Başvuru Formu: https://www.okan.edu.tr/tr/ogrenci-isleri/burslar-ve-krediler/kredi-basvuru-formu

Yayımlandı

kategorisi