Zig 14 Inceleme

Zig 14: Konusu ve İncelemesi

Zig 14, 2023 yılında vizyona giren bir Türk aksiyon-gerilim filmidir. Filmin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak, senaristliğini ise Ercan Mehmet Erdem üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Mert Fırat ve Özgür Çevik yer almaktadır.

Film, İstanbul’da yaşayan ve özel bir güvenlik şirketinde çalışan Ali (Kıvanç Tatlıtuğ) adlı bir adamın hikayesini anlatıyor. Ali, bir gün işvereninin kızı Elif’i (Elçin Sangu) kaçırma girişimini engeller. Bu olaydan sonra Ali, Elif’i korumakla görevlendirilir. Ancak, Ali ve Elif’in peşine düşen tehlikeli bir suç örgütü vardır. Ali ve Elif, bu suç örgütünden kurtulmak için mücadele etmek zorundadırlar.

Zig 14, aksiyon ve gerilim dolu bir filmdir. Film, izleyicileri soluksuz bırakacak bir tempoda ilerliyor. Filmin oyunculukları da oldukça başarılıdır. Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu, rollerini çok iyi canlandırmışlardır.

Zig 14, Türk sinemasının başarılı örneklerinden biridir. Film, aksiyon ve gerilim türlerini seven izleyiciler için ideal bir seçimdir.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı