Dr Ibrahim Bilgen Muayene Ücreti

Dr. İbrahim Bilgen Muayene Ücreti

Dr. İbrahim Bilgen, Türkiye’nin önde gelen kalp ve damar cerrahlarından biridir. 1954 yılında İstanbul’da doğan Bilgen, 1978 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1984 yılında aynı üniversitede kalp ve damar cerrahisi uzmanlığını tamamladı. 1986 yılında Amerika Birleşik Devletleri’ne giderek Harvard Üniversitesi’nde kalp ve damar cerrahisi alanında doktora yaptı. 1989 yılında Türkiye’ye döndü ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı. 1994 yılında profesör oldu. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı oldu. 2006 yılında emekli oldu.

Dr. İbrahim Bilgen, kalp ve damar cerrahisi alanında birçok önemli çalışmaya imza atmıştır. Özellikle koroner bypass ameliyatı, kalp kapakçığı ameliyatı ve aort anevrizması ameliyatı alanlarında yaptığı çalışmalar uluslararası alanda büyük ilgi görmüştür. Bilgen, ayrıca kalp ve damar cerrahisi alanında birçok kitap ve makale yazmıştır.

Dr. İbrahim Bilgen, 2010 yılında kalp ve damar cerrahisi alanındaki çalışmaları nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti Devlet Nişanı ile ödüllendirildi.

Dr. İbrahim Bilgen Muayene Ücreti

Dr. İbrahim Bilgen’in muayene ücreti, muayenenin yapıldığı yere ve muayenenin içeriğine göre değişmektedir. Genel olarak, Dr. Bilgen’in muayene ücreti 500 TL ile 1.000 TL arasında değişmektedir.

Dr. İbrahim Bilgen’e Nasıl Ulaşılır?

Dr. İbrahim Bilgen’e ulaşmak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:

  • Adres: İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı, İstanbul
  • Telefon: (0212) 414 20 00
  • E-posta: [email protected]

Dr. İbrahim Bilgen ile İlgili Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi