Dünya Göz Keçiören Muayene Ücreti

Dünya Göz Keçiören Muayene Ücreti

Dünya Göz Hastanesi, Türkiye’nin en büyük özel göz hastaneleri zincirlerinden biridir. 1996 yılında kurulan hastane, bugün 20’den fazla şehirde 50’den fazla şubeye sahiptir. Dünya Göz Hastanesi, göz hastalıklarının teşhis ve tedavisinde en son teknolojileri kullanmaktadır. Hastanede, katarakt ameliyatı, lazer göz ameliyatı, glokom tedavisi, retina hastalıkları tedavisi gibi birçok göz hastalığının tedavisi yapılmaktadır.

Dünya Göz Hastanesi Keçiören şubesi, 2015 yılında hizmete girmiştir. Hastane, Keçiören’in en büyük özel göz hastanelerinden biridir. Dünya Göz Hastanesi Keçiören şubesinde, göz hastalıklarının teşhis ve tedavisinde en son teknolojiler kullanılmaktadır. Hastanede, katarakt ameliyatı, lazer göz ameliyatı, glokom tedavisi, retina hastalıkları tedavisi gibi birçok göz hastalığının tedavisi yapılmaktadır.

Dünya Göz Keçiören Muayene Ücreti Ne Kadar?

Dünya Göz Keçiören muayene ücreti, muayenenin türüne göre değişmektedir. Genel muayene ücreti 150 TL, detaylı muayene ücreti ise 250 TL’dir. Muayene ücretine, göz tansiyonu ölçümü, görme keskinliği ölçümü, refraksiyon ölçümü ve göz dibi muayenesi dahildir.

Dünya Göz Keçiören Muayene Ücreti Ödeme Seçenekleri

Dünya Göz Keçiören muayene ücreti, nakit, kredi kartı veya banka kartı ile ödenebilir. Hastanede, taksitli ödeme seçeneği de bulunmaktadır.

Dünya Göz Keçiören Muayene Ücreti Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

  • Dünya Göz Keçiören muayene ücreti ne kadar?

Dünya Göz Keçiören muayene ücreti, muayenenin türüne göre değişmektedir. Genel muayene ücreti 150 TL, detaylı muayene ücreti ise 250 TL’dir.

  • Dünya Göz Keçiören muayene ücreti ödeme seçenekleri nelerdir?

Dünya Göz Keçiören muayene ücreti, nakit, kredi kartı veya banka kartı ile ödenebilir. Hastanede, taksitli ödeme seçeneği de bulunmaktadır.

  • Dünya Göz Keçiören muayene ücreti için randevu nasıl alınır?

Dünya Göz Keçiören muayene ücreti için randevu almak için, hastanenin çağrı merkezini arayabilir veya hastanenin internet sitesinden online randevu alabilirsiniz.

  • Dünya Göz Keçiören muayene ücreti hakkında daha fazla bilgi almak için nereye başvurabilirim?

Dünya Göz Keçiören muayene ücreti hakkında daha fazla bilgi almak için, hastanenin çağrı merkezini arayabilir veya hastanenin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Dünya Göz Keçiören İletişim Bilgileri

  • Adres: Keçiören Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 100, Keçiören/Ankara
  • Telefon: (0312) 444 44 44
  • Web Sitesi: https://www.dunyagoz.com/tr/hastanelerimiz/kecioren

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi