Ps4 Paket Ve Tam Oyun Farkı

PS4 Paket ve Tam Oyun Farkı

PlayStation 4 (PS4), Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilen ve 15 Kasım 2013’te Kuzey Amerika’da piyasaya sürülen bir ev video oyun konsoludur. Konsol, PlayStation 3’ün halefidir ve PlayStation 5’in öncülüdür. PS4, sekizinci nesil video oyun konsollarının bir parçasıdır ve Microsoft’un Xbox One ve Nintendo’nun Wii U ile rekabet etmektedir.

PS4, iki farklı paket seçeneğiyle satışa sunulmaktadır:

  • PS4 Paket: Bu paket, PS4 konsolu, bir DualShock 4 kablosuz kontrol cihazı ve bir HDMI kablosu içerir.
  • PS4 Tam Oyun: Bu paket, PS4 konsolu, bir DualShock 4 kablosuz kontrol cihazı, bir HDMI kablosu ve bir tam oyun içerir.

PS4 Paket ve Tam Oyun Farkı

PS4 Paket ve PS4 Tam Oyun arasındaki temel fark, Tam Oyun paketinin bir tam oyun içermesidir. Bu oyun, genellikle konsolun lansmanında piyasaya sürülen birinci parti bir oyundur. Örneğin, PS4 Paket’in lansmanında piyasaya sürülen oyun Killzone: Shadow Fall idi.

Tam Oyun paketinin bir diğer avantajı ise, genellikle Paket paketinden daha ucuz olmasıdır. Bunun nedeni, oyunun konsolun fiyatına dahil olmasıdır. Örneğin, PS4 Paket’in lansman fiyatı 399 dolarken, PS4 Tam Oyun’un lansman fiyatı 499 dolardı.

Hangisini Seçmelisiniz?

PS4 Paket veya PS4 Tam Oyun satın alma kararı, kişisel tercihlerinize ve bütçenize bağlıdır. Eğer yeni bir PS4 konsolu satın almak istiyorsanız ve hangi oyunu oynayacağınızı bilmiyorsanız, PS4 Paket iyi bir seçenek olabilir. Ancak, belirli bir oyunu oynamak istiyorsanız ve bütçeniz varsa, PS4 Tam Oyun daha iyi bir seçenek olabilir.

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi