Ps4 Usb Den Oyun Yükleme

PS4 USB’den Oyun Yükleme

PlayStation 4 (PS4), oyuncuların oyunlarını fiziksel disklerden veya dijital olarak PlayStation Store’dan satın almalarına olanak tanıyan bir video oyun konsoludur. Ancak, oyuncular ayrıca oyunlarını bir USB flash sürücü veya harici sabit sürücü gibi harici bir depolama cihazından da yükleyebilirler. Bu, oyunların fiziksel disklerini taşıma veya indirme sürelerini bekleme zahmetinden kurtulmanın harika bir yolu olabilir.

USB’den Oyun Yükleme Adımları

  1. USB depolama cihazınızı biçimlendirin. USB depolama cihazınızı PS4’ünüzle kullanmadan önce, onu FAT32 veya exFAT dosya sistemiyle biçimlendirmeniz gerekir. Bunu yapmak için, USB depolama cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve ardından “Bilgisayarım” veya “Bu Bilgisayar” penceresini açın. USB depolama cihazınıza sağ tıklayın ve “Biçimlendir” seçeneğini seçin. “Dosya sistemi” açılır menüsünden “FAT32” veya “exFAT” seçeneğini seçin ve ardından “Başlat” düğmesine tıklayın.
  2. Oyun dosyalarınızı USB depolama cihazınıza kopyalayın. Oyun dosyalarınızı USB depolama cihazınıza kopyalamak için, oyun diskini PS4’ünüze takın ve ardından “Oyunları ve Uygulamaları Yönet” seçeneğini seçin. Kopyalamak istediğiniz oyunu seçin ve ardından “Seçenekler” düğmesine basın. “USB Depolama Cihazına Kopyala” seçeneğini seçin ve ardından “Tamam” düğmesine tıklayın.
  3. USB depolama cihazınızı PS4’ünüze bağlayın. USB depolama cihazınızı PS4’ünüze bağlamak için, USB depolama cihazını PS4’ünüzün ön tarafındaki USB portlarından birine takın.
  4. Oyunu başlatın. USB depolama cihazınız PS4’ünüze bağlıyken, “Oyunları ve Uygulamaları Yönet” seçeneğini seçin. Yüklemek istediğiniz oyunu seçin ve ardından “Başlat” düğmesine basın.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi