Komik Itiraflar

Komik İtiraflar: Gülmekten Kırılmaya Hazır Olun!

Gülmek, hayatın en güzel ilaçlarından biridir. Stresinizi azaltır, ruh halinizi iyileştirir ve bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Komik itiraflar, günlük hayatın sıkıntılarından uzaklaşmak ve kahkaha dolu anlar yaşamak için harika bir yoldur.

İşte sizi gülmekten kırıp geçirecek komik itiraflar:

  • Bir keresinde, arkadaşlarımla birlikte bir restorana gitmiştik. Yemeklerimizi yerken, yan masadaki adamın sürekli olarak burnunu çektiğini fark ettim. Bir süre sonra dayanamayıp, “Pardon, burnunuz akıyor mu?” diye sordum. Adam bana dönüp, “Hayır, sadece burnumu karıştırıyorum.” dedi.

  • Bir gün, işten eve dönerken yolda bir kedi gördüm. Kedi çok sevimliydi ve onu eve götürmeye karar verdim. Eve gittiğimde, kediyi elime aldım ve onu göstermek için anneme götürdüm. Annem kediyi görünce, “Aman Tanrım, bu ne kadar çirkin bir kedi!” dedi. Ben de ona, “Anne, bu kedi çirkin değil, sadece farklı.” dedim.

  • Bir keresinde, arkadaşlarımla birlikte bir alışveriş merkezine gitmiştik. Bir mağazaya girdiğimizde, arkadaşımın bir elbiseyi çok beğendiğini gördüm. Elbiseyi denemek istedi, ancak maalesef bedeni yoktu. Arkadaşım çok üzüldü ve ağlamaya başladı. Ben de onu teselli etmek için, “Üzülme, ben sana daha güzel bir elbise bulacağım.” dedim. Arkadaşım bana dönüp, “Nasıl yapacaksın?” diye sordu. Ben de ona, “Elbette, ben bir sihirbazım.” dedim. Arkadaşım gülmeye başladı ve ağlamayı bıraktı.

  • Bir gün, işten eve dönerken yolda bir kazaya şahit oldum. Bir araba, bir ağaca çarpmıştı ve sürücü yaralanmıştı. Hemen arabadan indim ve sürücüye yardım etmek için koştum. Sürücüye yaklaştığımda, onun bir arkadaşım olduğunu gördüm. Arkadaşım bana dönüp, “Aman Tanrım, sen mi geldin?” dedi. Ben de ona, “Elbette, ben senin dostunum.” dedim. Arkadaşım gülümsedi ve bana teşekkür etti.

  • Bir keresinde, arkadaşlarımla birlikte bir partiye gitmiştik. Partide çok eğleniyorduk ve dans ediyorduk. Bir ara, arkadaşımın ayağına bastım ve o da yere düştü. Arkadaşım bana dönüp, “Ne yapıyorsun?” diye bağırdı. Ben de ona, “Üzgünüm, ayağına bastım.” dedim. Arkadaşım bana gülümsedi ve, “Önemli değil, ben de senin ayağına bastım.” dedi.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar:

Umarım bu komik itiraflar sizi güldürmüştür. Gülmeye devam edin ve hayatın tadını çıkarın!


Yayımlandı

kategorisi