Hello neighbor alpha 4 indir full program indir ücretsiz

Hello Neighbor Alpha 4 Download PC Game Free – PC Games Download Free  Highly Compressed

Hello Neighbor Alpha 4, adlı strateji ve korku oyununda sıradan bir banliyö evi gerilim ve gizem sahnesine dönüşür. Bu oyunun alışılmış çizgi film sanat tarzıyla birlikte, komşunuzun evine sızan bir hırsızı oynarsınız. Ancak komşunuz uyanık ve sizin yaramazlıklarınıza izin vermeyecektir. Onun öfkesinden kaçmak için gizlilik, kurnazlık, hile ve biraz da şansınızın olması gerekecek.

Banliyöde korku Hello Neighbor’ın neşeli, renkli çizgi film mahalle ortamı, bir gizli korku oyunu için uygun olmayan bir ortamdır. Ancak oyun ilerledikçe, karşıdaki evde her şeyin yolunda olmadığını görmeye başlayacaksınız. Gizemi çözmek, seçimlerinizden öğrenen ve sizi yakalamak için yeni stratejiler geliştiren bir adapte AI’ya karşı zekanızı kullanmanızı gerektirecektir. Neyse ki, etkileşimde bulunabileceğiniz çeşitli öğeler ve çevre parçaları, düşmanınızı karıştırmanıza ve dikkatini dağıtmanıza yardımcı olabilir. Komşunuzun evini araştırın ve bu bıyıklı tuhafın ne yaptığına dair gizemi çözmenize yardımcı olacak ipuçları ve araçlar bulacaksınız.

Neşeli bir korku Eğer oyunlarınızda Norman Rockwell cazibesi, bulmaca çözme ve gizli işler seviyorsanız, kesinlikle Hello Neighbor’ı kontrol etmek isteyeceksiniz. Gerçek bir gerilim ve kasvetli tehdit ortamına sahip, surrealist bir cazibeli oyundur.

OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Yayımlandı