Eser Yenenler Show Komik Sahneler

Eser Yenenler Show, Eser Yenenler’in sunuculuğunu yaptığı, 2015 yılında Show TV’de yayınlanmaya başlayan bir komedi programıdır. Program, Yenenler’in günlük hayatından kesitler, skeçler ve konuklarla yapılan röportajlardan oluşmaktadır.

Eser Yenenler Show, yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi görmüş ve birçok ödül kazanmıştır. Programın en komik sahnelerinden bazıları şunlardır:

  • Eser Yenenler’in annesiyle yaptığı telefon görüşmesi: Eser Yenenler, annesiyle yaptığı telefon görüşmesinde annesinin kendisine verdiği tavsiyeleri anlatır. Annesi, Eser’e “Oğlum, sakın kızlara güvenme. Hepsi seni kullanmak ister.” der. Eser de annesine “Anne, ben kızlara güvenmiyorum. Ben sadece onları seviyorum.” der.
  • Eser Yenenler’in babasıyla yaptığı telefon görüşmesi: Eser Yenenler, babasıyla yaptığı telefon görüşmesinde babasının kendisine verdiği öğütleri anlatır. Babası, Eser’e “Oğlum, sakın kumar oynama. Kumar seni mahveder.” der. Eser de babasına “Baba, ben kumar oynamıyorum. Ben sadece eğleniyorum.” der.
  • Eser Yenenler’in kız arkadaşıyla yaptığı telefon görüşmesi: Eser Yenenler, kız arkadaşıyla yaptığı telefon görüşmesinde kız arkadaşının kendisine yaptığı şikayetleri anlatır. Kız arkadaşı, Eser’e “Sen hiç romantik değilsin. Bana hiç çiçek almıyorsun.” der. Eser de kız arkadaşına “Ben romantik değilim. Ben sadece seni seviyorum.” der.

Eser Yenenler Show, komik sahneleriyle izleyicileri kahkahaya boğan bir programdır. Program, yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi görmüş ve birçok ödül kazanmıştır.

Eser Yenenler Show’un komik sahnelerini izlemek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz:


Yayımlandı

kategorisi