Komik Videoları Izle 2018 Türkçe

Komik Videoları İzle 2018 Türkçe: Kahkaha Atmaya Hazır Olun!

2018 yılı, Türk komedi dünyasında oldukça hareketli bir yıl oldu. Birbirinden komik videolar, izleyicileri kahkahaya boğdu. Bu yazımızda, 2018 yılında yayınlanan en komik Türk videolarından bazılarını sizler için derledik.

1. Ata Demirer – “Şaban Abi”

Ata Demirer’in başrolünde yer aldığı “Şaban Abi” videosu, 2018 yılının en çok izlenen komedi videolarından biri oldu. Videoda, Şaban Abi karakteri, günlük hayatın komik olaylarını anlatıyor.

2. Cem Yılmaz – “G.O.R.A.”

Cem Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı “G.O.R.A.” filmi, 2018 yılında yeniden vizyona girdi ve büyük ilgi gördü. Film, uzaylıların dünyaya gelmesini konu alıyor.

3. Şahan Gökbakar – “Recep İvedik 6”

Şahan Gökbakar’ın başrolünde yer aldığı “Recep İvedik 6” filmi, 2018 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu. Film, Recep İvedik karakterinin başından geçen komik olayları konu alıyor.

4. Oğuzhan Koç – “Kendimi Kaybettim”

Oğuzhan Koç’un başrolünde yer aldığı “Kendimi Kaybettim” videosu, 2018 yılının en çok izlenen komedi videolarından biri oldu. Videoda, Oğuzhan Koç, günlük hayatın komik olaylarını anlatıyor.

5. İbrahim Büyükak – “Çocuklar Duymasın”

İbrahim Büyükak’ın başrolünde yer aldığı “Çocuklar Duymasın” dizisi, 2018 yılında yeniden yayınlanmaya başladı ve büyük ilgi gördü. Dizi, bir ailenin günlük hayatını konu alıyor.

6. Tolga Çevik – “Arkadaşım Hoşgeldin”

Tolga Çevik’in başrolünde yer aldığı “Arkadaşım Hoşgeldin” dizisi, 2018 yılında yeniden yayınlanmaya başladı ve büyük ilgi gördü. Dizi, iki arkadaşın günlük hayatını konu alıyor.

7. Yılmaz Erdoğan – “Organize İşler 2: Sazan Sarhoşu”

Yılmaz Erdoğan’ın başrolünde yer aldığı “Organize İşler 2: Sazan Sarhoşu” filmi, 2018 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu. Film, bir grup dolandırıcıyı konu alıyor.

8. Ahmet Kural – “Müslüm”

Ahmet Kural’ın başrolünde yer aldığı “Müslüm” filmi, 2018 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu. Film, Türk arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayatını konu alıyor.

9. Ata Demirer – “Arif V 216”

Ata Demirer’in başrolünde yer aldığı “Arif V 216” filmi, 2018 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu. Film, Arif karakterinin geleceğe yolculuğunu konu alıyor.

10. Cem Yılmaz – “Erşan Kuneri”

Cem Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı “Erşan Kuneri” dizisi, 2018 yılında yayınlanmaya başladı ve büyük ilgi gördü. Dizi, Erşan Kuneri karakterinin başından geçen komik olayları konu alıyor.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi