Komik Yılan Sözleri

Komik Yılan Sözleri: Gülmekten Kırıp Geçirecek Espriler

Yılanlar, birçok insanın korktuğu veya iğrendiği sürüngenlerdir. Ancak, komik yılan sözleri, bu hayvanların daha eğlenceli ve sevimli bir tarafını ortaya çıkarabilir. İşte, sizi gülümsetecek ve eğlendirecek komik yılan sözlerinden bazıları:

  • Bir yılan, bir ağaca tırmanırken diğerine “Hadi, sen de gel!” dedi. Diğeri “Olmaz, ben yükseklik korkusu çekiyorum.” dedi.
  • Bir yılan, bir tavşana “Hadi, benimle yarışalım!” dedi. Tavşan “Olmaz, ben senden daha hızlıyım.” dedi. Yılan “Öyle mi? Hadi, bakalım!” dedi. Yarış başladı ve yılan kazandı. Tavşan şaşırdı ve “Nasıl oldu bu?” diye sordu. Yılan “Benim ayaklarım yok, sürünerek gidiyorum. Sen ise zıplıyorsun. Zıplamak, sürünmekten daha yavaştır.” dedi.
  • Bir yılan, bir kurbağaya “Hadi, benimle evlen!” dedi. Kurbağa “Olmaz, ben senden çok farklıyım.” dedi. Yılan “Öyle mi? Neden?” dedi. Kurbağa “Sen sürüngensin, ben ise amfibyum.” dedi. Yılan “Ne fark eder? İkimiz de soğukkanlıyız.” dedi.
  • Bir yılan, bir fareye “Hadi, benimle arkadaş olalım!” dedi. Fare “Olmaz, ben senden korkuyorum.” dedi. Yılan “Neden?” dedi. Fare “Çünkü sen beni yiyebilirsin.” dedi. Yılan “Yiyebilirim ama yemem. Ben senin arkadaşın olmak istiyorum.” dedi. Fare ikna oldu ve yılanla arkadaş oldu.
  • Bir yılan, bir kediye “Hadi, benimle oynayalım!” dedi. Kedi “Olmaz, ben senden iğreniyorum.” dedi. Yılan “Neden?” dedi. Kedi “Çünkü sen soğukkanlısın, ben ise sıcakkanlıyım.” dedi. Yılan “Ne fark eder? İkimiz de hayvanız.” dedi. Kedi ikna olmadı ve yılanla oynamadı.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi