Okula Ilgili Komik Sözler

Okulla İlgili Komik Sözler

Okul, hayatımızın önemli bir parçasıdır. Çocukluğumuzdan itibaren yıllarca okula gideriz ve burada birçok şey öğreniriz. Okulda geçirdiğimiz zamanlar, bazen eğlenceli, bazen zorlu, bazen de sıkıcı olabilir. Ancak, okul hayatımız boyunca birçok komik anı biriktiririz.

İşte, okula ilgili komik sözler:

  • “Okul, hayatın en güzel yıllarıdır. Çünkü, bu yıllarda hiçbir şey bilmiyorsunuz ve kimse de sizden bir şey bilmenizi beklemiyor.”
  • “Okul, öğrencilerin bilgi edinmek için gittikleri bir yerdir. Ancak, bazı öğrenciler bilgi edinmek yerine, sadece not almaya çalışırlar.”
  • “Okul, öğrencilerin geleceğe hazırlandıkları bir yerdir. Ancak, bazı öğrenciler geleceğe hazırlanmak yerine, sadece sınavlara hazırlanırlar.”
  • “Okul, öğrencilerin arkadaşlık kurdukları bir yerdir. Ancak, bazı öğrenciler arkadaşlık kurmak yerine, sadece rekabet ederler.”
  • “Okul, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdikleri bir yerdir. Ancak, bazı öğrenciler hayallerini gerçekleştirmek yerine, sadece ders çalışırlar.”

Okulla İlgili Komik Hikayeler

Okul hayatımız boyunca birçok komik hikaye yaşarız. İşte, okula ilgili komik hikayelerden bazıları:

  • Bir gün, bir öğretmen sınıfa girer ve öğrencilere “Bugün size bir sınav yapacağım.” der. Öğrenciler panikler ve telaşla kitaplarına bakarlar. Öğretmen, sınav kağıtlarını dağıtır ve öğrenciler sınavı çözmeye başlarlar. Bir süre sonra, bir öğrenci öğretmenin yanına gelir ve “Öğretmenim, bu sınav çok zor.” der. Öğretmen, öğrenciye bakar ve “Öyle mi? Peki, neden?” diye sorar. Öğrenci, “Çünkü, soruların cevaplarını bilmiyorum.” der. Öğretmen, öğrenciye gülümser ve “Endişelenme, sen de diğer öğrenciler gibi sınavı geçeceksin.” der.

  • Bir gün, bir öğrenci okula giderken yolda bir kedi görür. Kedi, öğrencinin ayağına sürtünür ve miyavlar. Öğrenci, kediyi sever ve okuluna gider. Öğrenci, sınıfa girer ve öğretmenine “Öğretmenim, bugün okula gelirken yolda bir kedi gördüm.” der. Öğretmen, öğrenciye bakar ve “Öyle mi? Peki, kedi ne dedi?” diye sorar. Öğrenci, öğretmene şaşkınlıkla bakar ve “Kedi hiçbir şey demedi.” der. Öğretmen, öğrenciye gülümser ve “Elbette, kediler konuşmaz.” der.

  • Bir gün, bir öğrenci okuldan eve gelir ve annesine “Anne, bugün okulda bir sınav oldum.” der. Annesi, öğrenciye bakar ve “Öyle mi? Peki, sınavdan kaç aldın?” diye sorar. Öğrenci, annesine “Bilmiyorum.” der. Annesi, öğrenciye şaşkınlıkla bakar ve “Nasıl bilmiyorsun?” diye sorar. Öğrenci, annesine “Çünkü, öğretmen sınav kağıtlarını henüz dağıtmadı.” der. Annesi, öğrenciye gülümser ve “Endişelenme, yarın sınav kağıtlarını dağıtacaktır.” der.

Okulla İlgili Komik Sözler ve Hikayeler İçin Faydalı Siteler

Okulla İlgili Komik Sözler ve Hikayeler İçin İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi