Mecliste Komik Anlar

Mecliste Komik Anlar

Meclis, ülkenin yasama organıdır ve burada önemli kararlar alınır. Ancak bazen mecliste komik anlar da yaşanır. Bu anlar, meclis üyelerinin gafları, esprileri veya sıra dışı davranışları nedeniyle ortaya çıkar.

Mecliste yaşanan komik anlardan biri, 2016 yılında yaşandı. O dönemde meclis üyesi olan bir siyasetçi, kürsüde konuşurken birdenbire bayıldı. Meclis üyesi yere düşerken, diğer meclis üyeleri ve görevliler hemen yardımına koştu. Siyasetçi kısa sürede kendine geldi ve konuşmasına devam etti.

Mecliste yaşanan bir diğer komik an ise, 2017 yılında yaşandı. O dönemde meclis üyesi olan bir siyasetçi, kürsüde konuşurken birdenbire hapşırdı. Hapşırık o kadar güçlüydü ki, siyasetçinin gözlükleri fırladı ve yere düştü. Meclis üyesi gözlüklerini almak için eğildiğinde, pantolonunun fermuarı açıldı. Meclis üyesi fermuarını kapatmaya çalışırken, diğer meclis üyeleri ve görevliler gülmeye başladı.

Mecliste yaşanan komik anlardan biri de, 2018 yılında yaşandı. O dönemde meclis üyesi olan bir siyasetçi, kürsüde konuşurken birdenbire şarkı söylemeye başladı. Siyasetçi, “Memleketim” şarkısını söylerken, diğer meclis üyeleri ve görevliler şaşkınlıkla onu izledi. Siyasetçi şarkısını bitirdiğinde, diğer meclis üyeleri ve görevliler alkışladı.

Mecliste yaşanan komik anlar, bazen meclis üyelerinin gafları, esprileri veya sıra dışı davranışları nedeniyle ortaya çıkar. Bu anlar, meclisin ciddi atmosferini dağıtır ve meclis üyelerinin ve görevlilerin gülmesine neden olur.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi