Temizlik Yapan Adam Komik

Temizlik Yapan Adam Komik: Kahkahalara Boğulacağınız Bir Hikaye

Temizlik yapan adam komik bir hikaye anlatmak istiyorum. Bir zamanlar, çok temizlikçi bir adam varmış. Bu adam, her gün evini temizler, her şeyi düzenli tutarmış. Bir gün, bu adamın karısı işe gitmiş ve onu evde yalnız bırakmış. Adam, karısının gitmesini fırsat bilmiş ve evde büyük bir temizlik yapmaya karar vermiş.

Adam, öncelikle yatak odasını temizlemeye başlamış. Yatağı toplamış, çarşafları değiştirmiş ve pencereleri açmış. Sonra, banyoya geçmiş ve banyoyu temizlemiş. Lavaboyu, duşu ve tuvaleti temizlemiş. Daha sonra, mutfağa geçmiş ve mutfağı temizlemiş. Bulaşıkları yıkamış, tezgahı silmiş ve dolapları düzenlemiş.

Adam, tüm evi temizledikten sonra çok yorulmuş. Ama, çok da mutluymuş. Çünkü, evi tertemiz olmuştu. Adam, kanepeye oturmuş ve televizyon izlemeye başlamış. Bir süre sonra, adamın uykusu gelmiş ve uyuyakalmış.

Adam, uyandığında saat akşam olmuştu. Karısı da işten gelmişti. Karısı, evi tertemiz görünce çok şaşırmış. Adamına, “Sen ne yaptın böyle?” diye sormuş. Adam da, “Ben temizlik yaptım.” demiş. Karısı, “Ama sen hiç temizlik yapmazsın ki.” demiş. Adam da, “Bugün canım temizlik yapmak istedi.” demiş.

Karısı, adamın temizlik yaptığını görünce çok mutlu olmuş. Adamına, “Sen çok iyi bir koca ve babasın.” demiş. Adam da, “Teşekkür ederim.” demiş.

Adam ve karısı, birlikte yemek yemişler ve sohbet etmişler. Sonra, adam karısına, “Hadi, yatmaya gidelim.” demiş. Karısı da, “Tamam.” demiş.

Adam ve karısı, yatak odasına gitmişler ve uyumuşlar. Adam, çok mutluymuş. Çünkü, karısını mutlu etmişti.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi