Ailecek Izlenecek Filmler Komik

Ailecek İzlenecek Komik Filmler

Ailecek izlenecek komik filmler, aile bağlarını güçlendirmek ve birlikte eğlenceli vakit geçirmek için harika bir yoldur. Bu filmler, her yaştan izleyiciye uygun içerikleriyle herkesin keyifle izleyebileceği seçenekler sunar.

1. Evde Tek Başına (1990)

Kevin McCallister (Macaulay Culkin), ailesiyle birlikte Noel tatili için Paris’e gider. Ancak, yanlışlıkla evde unutulur ve kendini hırsızlarla karşı karşıya bulur. Kevin, zekası ve yaratıcılığıyla hırsızları alt eder ve ailesini kurtarır.

2. Çılgın Profesör (1996)

Profesör Sherman Klump (Eddie Murphy), şişman ve utangaç bir bilim adamıdır. Bir gün, geliştirdiği bir iksirle zayıf ve yakışıklı bir adama dönüşür. Ancak, iksirin yan etkileri nedeniyle kontrolünü kaybeder ve çılgın bir profesöre dönüşür.

3. Shrek (2001)

Shrek (Mike Myers), bir bataklıkta yaşayan çirkin bir ogredır. Bir gün, Lord Farquaad (John Lithgow), Shrek’in bataklığını ele geçirmek ister. Shrek, Eşek (Eddie Murphy) ve Prenses Fiona (Cameron Diaz) ile birlikte Lord Farquaad’ı yenmek için bir yolculuğa çıkar.

4. Buz Devri (2002)

Manny (Ray Romano), Sid (John Leguizamo) ve Diego (Denis Leary), Buz Devri’nde yaşayan üç hayvan dosttur. Bir gün, bir insan bebeği bulurlar ve onu ailesine geri götürmek için bir yolculuğa çıkarlar.

5. Kayıp Balık Nemo (2003)

Marlin (Albert Brooks), oğlu Nemo’yu çok seven bir palyaço balığıdır. Bir gün, Nemo bir dalgıç tarafından yakalanır ve okyanusa atılır. Marlin, Nemo’yu bulmak için uzun bir yolculuğa çıkar.

6. Madagascar (2005)

Alex (Ben Stiller), Marty (Chris Rock), Melman (David Schwimmer) ve Gloria (Jada Pinkett Smith), New York Hayvanat Bahçesi’nde yaşayan dört hayvan dosttur. Bir gün, yanlışlıkla bir gemiye bindirilirler ve Madagaskar adasına sürüklenirler.

7. Ratatouille (2007)

Remy (Patton Oswalt), yemek yapmayı seven bir sıçandır. Bir gün, ünlü şef Auguste Gusteau’nun restoranına girer ve onunla birlikte çalışmaya başlar. Remy, Gusteau’nun restoranını kurtarmak için elinden geleni yapar.

8. Kung Fu Panda (2008)

Po (Jack Black), yemek yemeyi seven tembel bir pandadır. Bir gün, Ejderha Savaşçısı seçilir ve kung fu öğrenmeye başlar. Po, kötü adam Tai Lung’u yenmek için elinden geleni yapar.

9. Oyuncak Hikayesi 3 (2010)

Andy (John Morris), artık üniversiteye gitmektedir. Oyuncakları ise çöp torbasına atılır ve yanlışlıkla bir kreşe bağışlanır. Oyuncaklar, kreşteki çocuklarla başa çıkmaya çalışırken bir yandan da Andy’ye geri dönmenin yollarını ararlar.

10. Karlar Ülkesi (2013)

Elsa (Idina Menzel), buz ve kar yaratma gücüne sahip bir prensesdir. Ancak, gücünü kontrol edemediği için ailesi ve krallığı tarafından dışlanır. Elsa, dağlara kaçar ve orada bir buz sarayı inşa eder. Bir gün, kız kardeşi Anna (Kristen Bell) onu bulur ve birlikte krallığı kurtarmak için bir yolculuğa çıkarlar.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi