Arkadaşa Doğum Günü Mesajı Uzun Komik

Doğum Günün Kutlu Olsun Arkadaşım!

Bugün senin doğum günün ve ben de sana en içten dileklerimi sunmak için buradayım. Umarım ki bu özel günün mutluluk, kahkaha ve sevgiyle dolu olur.

Sen benim en iyi arkadaşımsın ve hayatımın en önemli parçalarından birisin. Seninle geçirdiğim her an çok değerli ve her zaman gülümsemeyle hatırlıyorum. Sen her zaman yanımda oldun, iyi günümde de kötü günümde de. Senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için çok şanslıyım.

Seninle geçirdiğim en komik anlardan birini hatırlıyorum. Bir gün birlikte alışverişe gitmiştik ve bir mağazada çok komik bir elbise görmüştük. Sen onu giymek istedin ve ben de seni ikna ettim. Elbiseyi giyip aynanın karşısına geçtiğinde ikimiz de kahkahalara boğulmuştuk. O elbise sana hiç yakışmamıştı ama sen onu öyle bir giymiştin ki çok komikti.

Bir başka komik anımız da bir piknikteydi. Biz yemek yerken bir arı geldi ve senin yemeğine kondu. Sen arıyı kovmaya çalıştın ama o gitmek bilmiyordu. Sonunda sen yemeği bırakıp kaçtın ve ben de arkadan kahkahalarla seni takip ettim.

Seninle geçirdiğim her an çok değerli ve her zaman gülümsemeyle hatırlıyorum. Sen benim en iyi arkadaşımsın ve hayatımın en önemli parçalarından birisin. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım!

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi