Arkadaşım Hoşgeldin En Komik Sahneler Bipsiz

Arkadaşım Hoşgeldin En Komik Sahneler Bipsiz

Arkadaşım Hoşgeldin, 1997 yılında yayınlanan ve başrollerini Şener Şen, Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Demet Akbağ ve Gülşen Bubikoğlu’nun paylaştığı bir Türk komedi filmidir. Film, İstanbul’a gelen bir Anadolu çocuğunun büyük şehirdeki maceralarını konu almaktadır.

Arkadaşım Hoşgeldin, Türk sinemasının en komik filmlerinden biri olarak kabul edilir. Filmde yer alan birçok sahne, izleyiciler tarafından hala hatırlanmakta ve tekrar tekrar izlenmektedir.

İşte Arkadaşım Hoşgeldin filminin en komik sahnelerinden bazıları:

  • “Benim adım Arif, Iğdır’dan geliyorum.”

Arif Iğdır’dan İstanbul’a geldiğinde, ilk olarak bir taksiye biner. Taksi şoförü Arif’e nereye gideceğini sorar ve Arif de “Benim adım Arif, Iğdır’dan geliyorum.” der. Taksi şoförü Arif’in bu sözlerine şaşırır ve “Ne diyorsun sen?” diye sorar. Arif de “Benim adım Arif, Iğdır’dan geliyorum.” diye tekrar eder. Taksi şoförü Arif’in gerçekten de Iğdır’dan geldiğine inanmaz ve “Hadi oradan!” der. Arif de “Vallahi doğru söylüyorum, benim adım Arif, Iğdır’dan geliyorum.” diye ısrar eder. Taksi şoförü sonunda Arif’in gerçekten de Iğdır’dan geldiğine inanır ve onu gideceği yere götürür.

  • “Benim adım Cem, ben de Iğdır’dan geliyorum.”

Arif İstanbul’da bir iş bulur ve bir eve taşınır. Bir gün, Arif’in evine Cem adında bir genç gelir. Cem de Arif gibi Iğdır’dan gelmiştir. Cem, Arif’e “Benim adım Cem, ben de Iğdır’dan geliyorum.” der. Arif, Cem’i görünce çok sevinir ve ona sarılır. Arif ve Cem, birlikte İstanbul’da yaşamaya başlarlar.

  • “Arif, sen çok komik bir adamsın.”

Arif ve Cem, İstanbul’da birçok macera yaşarlar. Bir gün, Arif ve Cem bir restorana giderler. Restoranda Arif, çok komik bir şey söyler. Cem, Arif’in sözlerine gülmeye başlar. Arif, Cem’in gülmesine şaşırır ve “Ne gülüyorsun?” diye sorar. Cem de “Arif, sen çok komik bir adamsın.” der. Arif, Cem’in sözlerine sevinir ve “Sağ ol, Cem.” der.

  • “Arif, sen bir dahisin.”

Arif ve Cem, bir gün bir yarışmaya katılırlar. Yarışmada Arif, çok zeki bir cevap verir. Cem, Arif’in cevabına şaşırır ve “Arif, sen bir dahisin.” der. Arif, Cem’in sözlerine sevinir ve “Sağ ol, Cem.” der.

  • “Arif, sen benim en iyi arkadaşımsın.”

Arif ve Cem, İstanbul’da birçok macera yaşarlar ve sonunda çok iyi arkadaş olurlar. Bir gün, Cem Arif’e “Arif, sen benim en iyi arkadaşımsın.” der. Arif, Cem’in sözlerine sevinir ve “Sağ ol, Cem.” der.

Arkadaşım Hoşgeldin, Türk sinemasının en komik filmlerinden biridir. Filmde yer alan birçok sahne, izleyiciler tarafından hala hatırlanmakta ve tekrar tekrar izlenmektedir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi