Istanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Ücretleri

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Ücretleri

İstanbul Medipol Üniversitesi, Türkiye’nin önde gelen özel üniversitelerinden biridir. Üniversite, 2009 yılında kurulmuş olup, İstanbul’un Bağcılar ilçesinde yer almaktadır. İstanbul Medipol Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi de dahil olmak üzere birçok fakülte ve bölümde eğitim vermektedir.

Eczacılık Fakültesi Ücretleri

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 5 yıllık bir eğitim programı sunmaktadır. Fakülte, öğrencilerine teorik ve pratik eğitim imkânı sağlamaktadır. Eczacılık Fakültesi’nin ücretleri, diğer özel üniversitelerin eczacılık fakültelerinin ücretlerine göre daha yüksektir.

2023-2024 Akademik Yılı Eczacılık Fakültesi Ücretleri

  • Öğrenim Ücreti: 100.000 TL
  • Kayıt Ücreti: 5.000 TL
  • Öğrenci İşleri Ücreti: 1.000 TL
  • Sağlık Sigortası Ücreti: 500 TL
  • Toplam Ücret: 106.500 TL

Ödeme Koşulları

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin ücretleri, 10 taksitte ödenebilir. Öğrenciler, her ay 10.650 TL ödeme yaparak toplam ücreti ödeyebilirler.

Burs ve Kredi İmkanları

İstanbul Medipol Üniversitesi, öğrencilerine burs ve kredi imkânları sunmaktadır. Öğrenciler, burs ve kredi başvurularını üniversitenin ilgili birimlerine yapabilirler.

Eczacılık Fakültesi’nin Başarı Oranı

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin başarı oranı, diğer özel üniversitelerin eczacılık fakültelerinin başarı oranlarına göre daha yüksektir. Fakültenin mezunları, Türkiye’nin önde gelen eczanelerinde ve hastanelerinde çalışmaktadırlar.

Eczacılık Fakültesi’nin Akademik Kadrosu

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin akademik kadrosu, alanında uzman akademisyenlerden oluşmaktadır. Fakültenin öğretim üyeleri, öğrencilere teorik ve pratik eğitim imkânı sağlamaktadırlar.

Eczacılık Fakültesi’nin Laboratuvarları

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin laboratuvarları, öğrencilerin teorik ve pratik eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde donatılmıştır. Fakültenin laboratuvarlarında, öğrenciler ilaç üretim süreçlerini öğrenebilirler.

Eczacılık Fakültesi’nin Kütüphanesi

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin kütüphanesi, öğrencilerin araştırma ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenmiştir. Kütüphanede, eczacılık alanında yayınlanmış kitaplar, dergiler ve tez çalışmaları bulunmaktadır.

Eczacılık Fakültesi’nin Öğrenci Kulüpleri

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde, öğrencilerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla birçok öğrenci kulübü bulunmaktadır. Öğrenciler, bu kulüplere katılarak sosyalleşebilirler ve yeni arkadaşlar edinebilirler.

Eczacılık Fakültesi’nin Mezun Derneği

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin mezun derneği, fakültenin mezunlarını bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Mezun derneği, mezunlar arasında iletişimi sağlamakta ve mezunların kariyer gelişimlerine yardımcı olmaktadır.

Faydalı Siteler

  • İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi: https://www.medipol.edu.tr/tr/fakulteler/eczacilik-fakultesi
  • Eczacılık Fakültesi Öğrenci Kulüpleri: https://www.medipol.edu.tr/tr/ogrenci-kulupleri/eczacilik-fakultesi-ogrenci-kulupleri
  • Eczacılık Fakültesi Mezun Derneği: https://www.medipol.edu.tr/tr/mezunlar/eczacilik-fakultesi-mezun-dernegi

Yayımlandı

kategorisi