Bts Komik Anlar Türkçe

BTS Komik Anlar Türkçesi:

BTS, dünya çapında milyonlarca hayranı olan Güney Koreli bir erkek grubudur. Grup, 2013 yılında Big Hit Entertainment tarafından kuruldu ve şu anda RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V ve Jungkook olmak üzere yedi üyeden oluşmaktadır. BTS, müzikleriyle olduğu kadar eğlenceli ve komik anlarıyla da tanınır. Bu makalede, BTS’in en komik anlarından bazılarını Türkçe olarak sizlerle paylaşacağız.

  1. Suga’nın Uyku Hali:

Suga, BTS’in en komik üyelerinden biri olarak bilinir. Özellikle uyku haliyle ilgili anılarıyla hayranlarını güldürmeyi başarır. Bir keresinde, grup bir uçak yolculuğu sırasında uyuyakalmış ve uyanınca kendini yanlış koltukta bulmuştu. Başka bir seferde ise, bir röportaj sırasında uyuyakalmış ve röportajcı tarafından uyandırılmıştı. Suga’nın uyku haliyle ilgili anıları, hayranları tarafından çok seviliyor.

  1. Jimin’in Dansı:

Jimin, BTS’in en iyi dansçılarından biri olarak bilinir. Ancak, bazen dansıyla ilgili komik anlar da yaşayabiliyor. Bir keresinde, grup bir konser sırasında “Fire” şarkısını söylerken Jimin’in ayağı takılmış ve düşmüştü. Başka bir seferde ise, bir dans provası sırasında Jimin yanlışlıkla diğer üyelere çarpmıştı. Jimin’in dansıyla ilgili komik anıları, hayranları tarafından çok seviliyor.

  1. V’nin Sakarlığı:

V, BTS’in en sakar üyelerinden biri olarak bilinir. Özellikle eşyaları düşürmekle ilgili anılarıyla hayranlarını güldürmeyi başarır. Bir keresinde, grup bir televizyon programına katılırken V elindeki mikrofonu düşürmüştü. Başka bir seferde ise, bir konser sırasında V sahneden düşmüştü. V’nin sakarlığıyla ilgili anıları, hayranları tarafından çok seviliyor.

  1. Jungkook’un Yemek Yeme Hali:

Jungkook, BTS’in en genç üyesidir ve yemek yemeyi çok sever. Özellikle büyük porsiyonlarda yemek yemesiyle hayranlarını güldürmeyi başarır. Bir keresinde, grup bir yemek programına katılırken Jungkook tek başına bir bütün tavuğu yemişti. Başka bir seferde ise, bir konser sırasında Jungkook sahnede yemek yemişti. Jungkook’un yemek yeme haliyle ilgili anıları, hayranları tarafından çok seviliyor.

  1. RM’in İngilizce Konuşması:

RM, BTS’in lideridir ve İngilizce konuşmayı çok sever. Ancak, bazen İngilizce konuşurken komik anlar da yaşayabiliyor. Bir keresinde, grup bir röportaj sırasında RM yanlışlıkla “I’m a horse” (Ben bir atım) demişti. Başka bir seferde ise, RM bir konser sırasında yanlışlıkla “I love you, ARMY” (ARMY, sizi seviyorum) yerine “I love you, army” (Ordu, sizi seviyorum) demişti. RM’in İngilizce konuşmasıyla ilgili komik anıları, hayranları tarafından çok seviliyor.

BTS’in komik anları, hayranları tarafından çok seviliyor. Bu anlar, grubun ne kadar eğlenceli ve samimi olduğunu gösteriyor. BTS, müzikleriyle olduğu kadar komik anlarıyla da hayranlarının kalbini kazanmayı başarıyor.

Faydalı Siteler:

  • BTS Resmi Web Sitesi: https://ibighit.com/bts/
  • BTS Resmi YouTube Kanalı: https://www.youtube.com/user/BANGTANTV
  • BTS Resmi Twitter Hesabı: https://twitter.com/BTS_twt
  • BTS Resmi Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/bts.bighitofficial/

İlgili Dosyalar:

  • BTS Komik Anlar Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=q_iFg9_s4Wg
  • BTS Komik Anlar Fotoğrafları: https://www.pinterest.com/pin/563592286343839025/

Yayımlandı

kategorisi