Bu Benim Öyküm Komik

Başlık: Komik Öyküm: Gülmekten Kırıldığım Anlar

Giriş:

Hayat, inişler ve çıkışlarla dolu bir yolculuktur. Bazen güleriz, bazen ağlarız. Bazen de öyle komik anlar yaşarız ki, gülmekten karnımıza ağrılar girer. Bu yazımda, hayatımın en komik anlarından birini sizinle paylaşacağım.

Öykü:

Birkaç yıl önce, arkadaşlarımla birlikte bir yolculuğa çıkmıştık. Uzun bir yolculuktu ve hepimiz yorgunduk. Bir mola vermek için bir benzin istasyonuna uğradık. Benzin istasyonunda, tuvalete gitmek için içeri girdim. Tuvaletten çıktığımda, arkadaşlarımın beni beklediğini gördüm. Hepsi gülüyorlardı.

“Ne oldu?” diye sordum.

“Seni gördük,” dedi bir arkadaşım. “Tuvaletten çıkarken, pantolonunun fermuarı açıktı.”

“Ne?!” dedim. “Ciddi misiniz?”

Arkadaşlarım başlarını salladılar. “Evet,” dediler. “Herkes seni gördü.”

O anda, yerin dibine geçmek istedim. Çok utanmıştım. Arkadaşlarımın önünde böyle bir şey yaşadığım için çok kızgındım.

“Hadi gidelim,” dedim. “Burayı terk edelim.”

Arkadaşlarımla birlikte arabaya bindik ve benzin istasyonundan uzaklaştık. Bir süre sessizce yolculuk ettik. Sonra, bir arkadaşım konuşmaya başladı.

“Üzgünüm,” dedi. “Seni güldürmek istemedim.”

“Önemli değil,” dedim. “Ben de kendime kızgınım.”

Bir süre daha sessizce yolculuk ettik. Sonra, hepimiz gülmeye başladık. Arkadaşlarımın beni güldürmek istemediğini biliyordum. Ama yine de, yaşadığım komik anı düşününce gülmeden edemedim.

Sonuç:

Hayat, inişler ve çıkışlarla dolu bir yolculuktur. Bazen güleriz, bazen ağlarız. Bazen de öyle komik anlar yaşarız ki, gülmekten karnımıza ağrılar girer. Bu yazımda, hayatımın en komik anlarından birini sizinle paylaştım. Umarım siz de bu hikayeyi beğenmişsinizdir.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi