Bu Yılın En Komik Filmleri

2023’ün En Komik Filmleri: Kahkaha Garantili Bir Yolculuk

2023 yılı, izleyicileri kahkaha tufanına boğan birçok komik filmin vizyona girdiği bir yıl oldu. Bu filmler, günlük hayatın stresinden uzaklaşıp eğlenceli bir zaman geçirmek isteyenler için mükemmel bir seçenek. İşte bu yılın en komik filmlerinden bazıları:

  1. “Dikkat, Çocuk Var!” (2023)

Yönetmen: Ken Scott
Oyuncular: Kevin Hart, Mark Wahlberg, Regina Hall

Kevin Hart ve Mark Wahlberg’in başrollerini paylaştığı “Dikkat, Çocuk Var!”, iki zıt karakterin yollarının kesişmesiyle ortaya çıkan komik bir hikayeyi anlatıyor. Hart, sorumsuz ve maceraperest bir baba olan Sonny’yi canlandırırken, Wahlberg ise disiplinli ve titiz bir polis memuru olan Bob’u canlandırıyor. Sonny, Bob’un kızını okuldan almaya gittiğinde yanlışlıkla onu kaçırır ve ikili çılgın bir yolculuğa çıkar.

  1. “Kız Kardeşimin Düğünü” (2023)

Yönetmen: Claire Scanlon
Oyuncular: Kristen Wiig, Annie Mumolo, Maya Rudolph

Kristen Wiig ve Annie Mumolo’nun başrollerini paylaştığı “Kız Kardeşimin Düğünü”, iki kız kardeşin düğün hazırlıkları sırasında yaşadıkları komik olayları konu alıyor. Annie, kız kardeşinin düğününü mükemmel bir şekilde planlamak için elinden geleni yaparken, Kristen ise düğün hazırlıklarının stresinden uzaklaşıp eğlenmeye çalışır. İki kız kardeşin farklı kişilikleri ve birbirleriyle olan ilişkileri, filme bolca kahkaha katıyor.

  1. “Baykuş” (2023)

Yönetmen: Dean Fleischer-Camp
Oyuncular: Zach Galifianakis, Melissa Villaseñor, Peter Dinklage

Zach Galifianakis’in başrolünü oynadığı “Baykuş”, bir adamın bir baykuşla olan dostluğunu konu alan animasyon bir film. Galifianakis, yalnız ve mutsuz bir adam olan Otis’i canlandırırken, baykuş ise Otis’in hayatına renk katan ve ona arkadaşlık eden bir karakter. Otis ve baykuşun arasındaki komik diyaloglar ve maceralar, izleyicileri kahkahaya boğuyor.

  1. “Kötü Adamlar” (2023)

Yönetmen: Pierre Perifel
Oyuncular: Sam Rockwell, Marc Maron, Awkwafina

“Kötü Adamlar”, kötü adamların kahraman olmaya çalıştığı bir animasyon filmi. Sam Rockwell, kötü bir kurt olan Bay Kurt’u canlandırırken, Marc Maron ise kötü bir yılan olan Bay Yılan’ı canlandırıyor. İki kötü adam, bir suç örgütünü çökertmek için bir araya gelir ve kahraman olmaya çalışırlar. Filmin aksiyon dolu sahneleri ve komik diyalogları, izleyicileri eğlendiriyor.

  1. “Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü” (2023)

Yönetmen: Taika Waititi
Oyuncular: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale

Chris Hemsworth’un başrolünü oynadığı “Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü”, Thor’un eski sevgilisi Jane Foster’ın Mighty Thor’a dönüştüğü bir süper kahraman filmi. Thor ve Jane, birlikte bir maceraya atılır ve evreni yok etmek isteyen kötü bir tanrıyla savaşırlar. Filmin aksiyon dolu sahneleri ve komik diyalogları, izleyicileri eğlendiriyor.

Bu filmler, 2023 yılının en komik filmlerinden sadece birkaçı. Bu filmleri izleyerek günlük hayatın stresinden uzaklaşıp eğlenceli bir zaman geçirebilirsiniz.

Faydalı Siteler:

  • IMDb: https://www.imdb.com/
  • Rotten Tomatoes: https://www.rottentomatoes.com/
  • Metacritic: https://www.metacritic.com/
  • FilmAffinity: https://www.filmaffinity.com/

İlgili Dosyalar:

  • En İyi Komedi Filmleri Listesi: https://www.imdb.com/list/ls055592234/
  • En Komik Filmler: https://www.rottentomatoes.com/top/bestofrt/top_100_comedy_movies/
  • En İyi Komedi Filmleri: https://www.metacritic.com/browse/movies/genre/comedy/metascore/all?sort=desc

Yayımlandı

kategorisi