Dosta Komik Sözler

Komik Sözler: Gülmenin Gücü

Gülmek, hayatın en güzel ilaçlarından biridir. Stresinizi azaltır, ruh halinizi iyileştirir ve bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Ayrıca, komik sözler paylaşmak, arkadaşlarınızla ve ailenizle olan bağınızı güçlendirmenin harika bir yoludur.

Bu makalede, sizi güldürecek ve gününüzü aydınlatacak en komik sözlerden bazılarını derledik. Bu sözleri arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşabilir veya sosyal medyada yayınlayabilirsiniz.

En Komik Sözler

  • “Bir gün bir arkadaşım bana dedi ki, ‘Seninle konuştuğumda kendimi çok rahat hissediyorum.’ Ben de ona, ‘Seninle konuştuğumda kendimi çok gergin hissediyorum.’ dedim.”
  • “Bir gün bir adam doktora gitti ve dedi ki, ‘Doktor bey, ben çok unutkanım.’ Doktor da ona, ‘Adınızı söyleyebilir misiniz?’ diye sordu.”
  • “Bir gün bir kadın kocasına dedi ki, ‘Seninle evlendiğimde çok mutluydum, ama şimdi çok mutsuzum.’ Kocası da ona, ‘Ne oldu, neden mutsuzsun?’ diye sordu. Kadın da, ‘Çünkü artık beni eskisi kadar sevmiyorsun.’ dedi. Kocası da ona, ‘Elbette seviyorum, sadece artık seni eskisi kadar sık öpmüyorum.’ dedi.”
  • “Bir gün bir adam bir restorana gitti ve garsona dedi ki, ‘Bana bir tabak spagetti getirin.’ Garson da ona, ‘Üzgünüm, ama spagetti kalmadı.’ dedi. Adam da, ‘O zaman bana bir tabak makarna getirin.’ dedi. Garson da ona, ‘Üzgünüm, ama makarna da kalmadı.’ dedi. Adam da, ‘O zaman bana ne getirebilirsiniz?’ diye sordu. Garson da ona, ‘Menüyü getirebilirim.’ dedi.”
  • “Bir gün bir kadın kocasına dedi ki, ‘Seninle evlendiğimde çok yakışıklıydın, ama şimdi çok çirkinsin.’ Kocası da ona, ‘Sen de eskiden çok güzeldin, ama şimdi çok çirkinsin.’ dedi. Kadın da, ‘Ama ben senin için değişmedim.’ dedi. Kocası da ona, ‘Ben de senin için değişmedim.’ dedi.”

Komik Sözler Hakkında Faydalı Siteler ve Dosyalar

Sonuç

Gülmek, hayatın en güzel ilaçlarından biridir. Bu makalede, sizi güldürecek ve gününüzü aydınlatacak en komik sözlerden bazılarını derledik. Bu sözleri arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşabilir veya sosyal medyada yayınlayabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi