Dünya Güzellerim Komik

Dünya Güzellerim Komik: Bir Gülüşün Gücü

Dünya Güzellerim Komik, 2018 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in üstlendiği bir Türk komedi filmidir. Film, birbirinden farklı karakterlerin komik hikayelerini konu almaktadır.

Filmin başrollerinde Ata Demirer, Şevket Çoruh, Ezgi Mola, Binnur Kaya ve Doğa Rutkay yer almaktadır.

Konusu

Film, birbirinden farklı karakterlerin komik hikayelerini konu almaktadır.

Ata Demirer, filmde bir taksi şoförü olan Hayri karakterini canlandırmaktadır. Hayri, sürekli olarak müşterileriyle başı dertte olan bir taksi şoförüdür.

Şevket Çoruh, filmde bir emlakçı olan Rıza karakterini canlandırmaktadır. Rıza, sürekli olarak müşterilerine ev satmaya çalışan bir emlakçıdır.

Ezgi Mola, filmde bir öğretmen olan Aylin karakterini canlandırmaktadır. Aylin, sürekli olarak öğrencileriyle başı dertte olan bir öğretmendir.

Binnur Kaya, filmde bir ev hanımı olan Fatma karakterini canlandırmaktadır. Fatma, sürekli olarak kocası ve çocuklarıyla başı dertte olan bir ev hanımıdır.

Doğa Rutkay, filmde bir şarkıcı olan Ebru karakterini canlandırmaktadır. Ebru, sürekli olarak hayranlarıyla başı dertte olan bir şarkıcıdır.

Karakterler

  • Hayri (Ata Demirer): Bir taksi şoförü.
  • Rıza (Şevket Çoruh): Bir emlakçı.
  • Aylin (Ezgi Mola): Bir öğretmen.
  • Fatma (Binnur Kaya): Bir ev hanımı.
  • Ebru (Doğa Rutkay): Bir şarkıcı.

Yorumlar

Film, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Eleştirmenler, filmin komikliğini ve oyuncuların performanslarını övdüler.

Film, izleyicilerden de olumlu yorumlar aldı. İzleyiciler, filmin komikliğini ve oyuncuların performanslarını beğendiler.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi