En Komik Ilk 10 Film

  1. Monty Python ve Kutsal Kase (1975)

Monty Python ekibinin bu klasik komedisi, Kral Arthur ve Şövalyelerinin Kutsal Kase’yi arayışını konu alıyor. Film, absürt mizahı, unutulmaz karakterleri ve ikonik sahneleriyle hala izleyicileri güldürmeye devam ediyor.

Monty Python ve Kutsal Kase’yi İzlemek İçin Tıklayın

  1. Airplane! (1980)

Bu parodi filmi, bir uçak yolculuğu sırasında yaşanan komik olayları konu alıyor. Film, slapstick mizahı, kelime oyunları ve ünlü filmlere göndermeleriyle ünlüdür.

Airplane! İzlemek İçin Tıklayın

  1. The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988)

Leslie Nielsen’in başrolde oynadığı bu komedi, beceriksiz bir polis memurunun bir suçu çözmeye çalışmasını konu alıyor. Film, Nielsen’in mükemmel zamanlaması ve fiziksel komedisiyle öne çıkıyor.

The Naked Gun: From the Files of Police Squad! İzlemek İçin Tıklayın

  1. Wayne’s World (1992)

Mike Myers ve Dana Carvey’in başrolde oynadığı bu komedi, iki arkadaşın yerel bir televizyon programı yapma girişimlerini konu alıyor. Film, Myers ve Carvey’in mükemmel uyumu ve unutulmaz karakterleriyle hala izleyicileri güldürmeye devam ediyor.

Wayne’s World İzlemek İçin Tıklayın

  1. Dumb and Dumber (1994)

Jim Carrey ve Jeff Daniels’ın başrolde oynadığı bu komedi, iki aptal arkadaşın bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. Film, Carrey ve Daniels’ın mükemmel uyumu ve fiziksel komedisiyle öne çıkıyor.

Dumb and Dumber İzlemek İçin Tıklayın

  1. Austin Powers: International Man of Mystery (1997)

Mike Myers’ın başrolde oynadığı bu komedi, 1960’ların casus filmlerini parodileştiriyor. Film, Myers’ın mükemmel zamanlaması ve fiziksel komedisiyle öne çıkıyor.

Austin Powers: International Man of Mystery İzlemek İçin Tıklayın

  1. Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006)

Sacha Baron Cohen’in başrolde oynadığı bu komedi, Kazakistanlı bir gazetecinin Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptığı yolculuğu konu alıyor. Film, Cohen’in mükemmel zamanlaması ve fiziksel komedisiyle öne çıkıyor.

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan İzlemek İçin Tıklayın

  1. The Hangover (2009)

Bradley Cooper, Ed Helms ve Zach Galifianakis’in başrolde oynadığı bu komedi, bir bekarlığa veda partisinden sonra yaşanan komik olayları konu alıyor. Film, üç oyuncunun mükemmel uyumu ve fiziksel komedisiyle öne çıkıyor.

The Hangover İzlemek İçin Tıklayın

  1. Bridesmaids (2011)

Kristen Wiig, Maya Rudolph ve Rose Byrne’ın başrolde oynadığı bu komedi, bir nedime grubunun bir düğüne hazırlanmasını konu alıyor. Film, Wiig’in mükemmel zamanlaması ve fiziksel komedisiyle öne çıkıyor.

Bridesmaids İzlemek İçin Tıklayın

  1. 21 Jump Street (2012)

Jonah Hill ve Channing Tatum’un başrolde oynadığı bu komedi, iki polis memurunun bir liseye gizlice girerek bir uyuşturucu çetesini çökertmeye çalışmasını konu alıyor. Film, Hill ve Tatum’un mükemmel uyumu ve fiziksel komedisiyle öne çıkıyor.

21 Jump Street İzlemek İçin Tıklayın


Yayımlandı

kategorisi