Zte En Ucuz

En Ucuz: Konusu ve İncelemesi

En Ucuz, 2022 yılında vizyona giren bir Türk komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Sami Dündar üstlenirken, başrollerini Şahan Gökbakar, Ezgi Mola, Murat Cemcir ve Demet Akbağ paylaşmaktadır. Film, bir grup arkadaşın ucuz bir tatil geçirmek için çıktıkları yolculukta başlarına gelen komik olayları konu almaktadır.

Film, Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı karakterin işten kovulmasıyla başlar. İşsiz kalan karakter, arkadaşlarıyla birlikte ucuz bir tatil geçirmek için bir yolculuğa çıkar. Yolculuk sırasında arkadaşlar çeşitli komik olaylar yaşarlar. Örneğin, bir sahnede arkadaşlar bir otelde kalırken, otelin sahibi tarafından dolandırılırlar. Başka bir sahnede ise arkadaşlar bir restoranda yemek yerken, yemeklerin çok pahalı olduğunu fark ederler.

Film, arkadaşların sonunda ucuz bir tatil geçirmeyi başardıkları bir sahneyle sona erer. Film, eleştirmenlerden karışık yorumlar aldı. Bazı eleştirmenler filmin komik olduğunu ve iyi vakit geçirmek için ideal olduğunu söylerken, bazı eleştirmenler ise filmin çok basit olduğunu ve klişe esprilerle dolu olduğunu söyledi.

En Ucuz: Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi