En Komik Tweetler 2013

2013 yılı, Twitter’da mizahın yükselişine tanık oldu. Bu yıl, birçok komik tweet atıldı ve bunlardan bazıları hala bugün bile hatırlanıyor. İşte 2013’ün en komik tweetlerinden bazıları:

  • “Arkadaşım bana ‘Seninle konuşmak istiyorum’ dedi. Ben de ‘Tamam, ne hakkında?’ diye sordum. O da ‘Bilmiyorum, sen söyle’ dedi. Ben de ‘Tamam, o zaman konuşmayalım’ dedim.”
  • “Birisi bana ‘Seninle bir sır paylaşacağım’ dedi. Ben de ‘Tamam, ne?’ diye sordum. O da ‘Söyleyemem, sır’ dedi. Ben de ‘Tamam, o zaman bana söyleme’ dedim.”
  • “Birisi bana ‘Seninle bir şaka yapacağım’ dedi. Ben de ‘Tamam, ne?’ diye sordum. O da ‘Şaka yapmayacağım’ dedi. Ben de ‘Tamam, o zaman şaka yapma’ dedim.”
  • “Birisi bana ‘Seninle bir soru soracağım’ dedi. Ben de ‘Tamam, ne?’ diye sordum. O da ‘Soru sormayacağım’ dedi. Ben de ‘Tamam, o zaman soru sorma’ dedim.”
  • “Birisi bana ‘Seninle bir yorum yapacağım’ dedi. Ben de ‘Tamam, ne?’ diye sordum. O da ‘Yorum yapmayacağım’ dedi. Ben de ‘Tamam, o zaman yorum yapma’ dedim.”

Bu tweetler, Twitter’ın mizah gücünü gösteriyor. Twitter, insanların komik düşüncelerini paylaşabileceği ve başkalarını güldürebileceği bir platform. Bu tweetler, insanların günlük hayatın sıkıcılığından kurtulup biraz eğlenmelerine yardımcı oluyor.

Konuyla ilgili faydalı siteler:

İlgili dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi