Enteresan Komik Fıkralar

Komik Fıkralar: Gülmek İçin 1000 Kelime

Gülmek, hayatın en güzel ilaçlarından biridir. Stresli ve yoğun bir günün ardından, komik bir fıkrayla gülmek, tüm yorgunluğunuzu ve sıkıntınızı unutturabilir. Bu makalede, sizi kahkahalara boğacak en komik fıkraları derledik.

1. Adamın Biri Doktorun Kapısını Çalar

Adamın biri doktorun kapısını çalar ve içeri girer. Doktor, adama “Ne oldu?” diye sorar. Adam, “Doktor bey, çok garip bir şey oluyor. Her gece rüyamda bir fil görüyorum.” der. Doktor, “Bu çok ilginç. Peki, fil ne yapıyor?” diye sorar. Adam, “Fil, her gece yatağıma geliyor ve bana ‘Merhaba, ben fil’ diyor.” der. Doktor, “Bu gerçekten çok garip. Peki, sen ne yapıyorsun?” diye sorar. Adam, “Ben de ona ‘Merhaba, ben adam’ diyorum.” der. Doktor, “Bu çok iyi. Ama bu sorunu çözmek için bir şey yapmalıyız.” der ve adama bir ilaç verir. Adam, ilacı kullanmaya başlar ve bir daha rüyasında fil görmez.

2. Öğretmen, Öğrencisine Sorar

Öğretmen, öğrencisine “Senin baban ne iş yapıyor?” diye sorar. Öğrenci, “Babam doktor.” der. Öğretmen, “Peki, annen ne iş yapıyor?” diye sorar. Öğrenci, “Annem avukat.” der. Öğretmen, “Senin ablan ne iş yapıyor?” diye sorar. Öğrenci, “Ablam mühendis.” der. Öğretmen, “Peki, sen ne iş yapıyorsun?” diye sorar. Öğrenci, “Ben de öğrenciyim.” der. Öğretmen, “Peki, senin kardeşin ne iş yapıyor?” diye sorar. Öğrenci, “Kardeşim yok.” der. Öğretmen, “Nasıl olur?” diye sorar. Öğrenci, “Çünkü babam doktor, annem avukat, ablam mühendis ve ben de öğrenciyim. Kardeş yapacak vaktimiz yok.” der.

3. Adamın Biri Arkadaşına Sorar

Adamın biri arkadaşına “Senin en büyük korkun nedir?” diye sorar. Arkadaşı, “Benim en büyük korkum, bir gün uyanıp kendimi bir tavuk kümesinde bulmak.” der. Adam, “Bu çok garip bir korku.” der. Arkadaşı, “Biliyorum, ama bu korkuyu bir türlü yenemedim.” der. Bir gün, adamın arkadaşı uyanır ve kendini bir tavuk kümesinde bulur. Arkadaşı, çok korkar ve bağırmaya başlar. Tavuklar da onun bağrışlarına uyanır ve gıdaklamaya başlarlar. Adamın arkadaşı, tavukların gıdaklamalarını duyunca, “Oh, şükürler olsun ki, ben de bir tavuğum.” der.

4. Adamın Biri Bir Mağazaya Girer

Adamın biri bir mağazaya girer ve tezgahtara “Merhaba, ben bir saat almak istiyorum.” der. Tezgahtar, adama “Elbette, size hangi saati göstereyim?” diye sorar. Adam, “Bana en pahalı saati gösterin.” der. Tezgahtar, adama en pahalı saati gösterir. Adam, saati beğenir ve satın alır. Adam, saati takarak mağazadan çıkar ve yürürken bir çukura düşer. Adam, çukurdan çıkmaya çalışır, ama başaramaz. Birkaç kişi, adamı görür ve ona yardım ederler. Adam, çukurdan çıkar ve teşekkür eder. Adam, saatine bakar ve “Oh, şükürler olsun ki, saatim kırılmamış.” der.

5. Adamın Biri Bir Restorana Girer

Adamın biri bir restorana girer ve garsona “Merhaba, ben bir yemek yemek istiyorum.” der. Garson, adama “Elbette, size hangi yemeği göstereyim?” diye sorar. Adam, “Bana en pahalı yemeği gösterin.” der. Garson, adama en pahalı yemeği gösterir. Adam, yemeği beğenir ve sipariş verir. Garson, yemeği adama getirir ve adam yemeği yemeye başlar. Adam, yemeği çok beğenir ve bitirir. Adam, garsona “Bu yemek çok lezzetliydi. Teşekkür ederim.” der. Garson, “Rica ederim.” der ve adama hesabı getirir. Adam, hesaba bakar ve “Oh, şükürler olsun ki, hesabım çok pahalı değil.” der.

Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi