Enteresan Komik Sözler

İlginç Komik Sözler

Mizah, hayatın zorluklarıyla başa çıkmanın ve stresi azaltmanın harika bir yoludur. Komik sözler, insanları güldürerek mutlu edebilir ve olumsuz duyguları dağıtabilir. Ayrıca, komik sözler insanların birbirleriyle bağ kurmasını ve kaynaşmasını sağlayabilir.

İlginç komik sözler, sıradan komik sözlerden farklı olarak, daha yaratıcı ve beklenmediktir. Bu sözler, insanların dikkatini çeker ve onları güldürür. İlginç komik sözler, genellikle kelime oyunları, ironi, hiciv veya absürt mizah gibi teknikler kullanılarak oluşturulur.

İşte bazı ilginç komik sözler:

  • “Bir gün bir arkadaşım bana dedi ki, ‘Seninle konuşmak istiyorum.’ Ben de ona dedim ki, ‘Konuşma, ben seni dinlerim.’”
  • “Bir gün bir adam bir restorana gitti ve garsona dedi ki, ‘Bana bir tabak tavuk söyle.’ Garson da ona dedi ki, ‘Tavuk yok.’ Adam da dedi ki, ‘O zaman bana bir tabak ördek söyle.’ Garson da ona dedi ki, ‘Ördek de yok.’ Adam da dedi ki, ‘O zaman bana bir tabak balık söyle.’ Garson da ona dedi ki, ‘Balık da yok.’ Adam da dedi ki, ‘O zaman bana bir tabak sebze söyle.’ Garson da ona dedi ki, ‘Sebze de yok.’ Adam da dedi ki, ‘O zaman bana bir tabak su söyle.’ Garson da ona dedi ki, ‘Su da yok.’ Adam da dedi ki, ‘O zaman bana bir tabak hava söyle.’ Garson da ona dedi ki, ‘Hava da yok.’ Adam da dedi ki, ‘O zaman bana bir tabak hiçbir şey söyle.’ Garson da ona dedi ki, ‘Hiçbir şey de yok.’ Adam da dedi ki, ‘O zaman bana bir tabak fatura söyle.’”
  • “Bir gün bir adam bir doktora gitti ve dedi ki, ‘Doktor bey, ben çok hasta hissediyorum.’ Doktor da ona dedi ki, ‘Ne gibi şikayetlerin var?’ Adam da dedi ki, ‘Sürekli yorgun hissediyorum, iştahsızım, uyku düzenim bozuk ve sürekli başım ağrıyor.’ Doktor da ona dedi ki, ‘Senin hiçbir şeyin yok, sadece evlisin.’”
  • “Bir gün bir adam bir kadına dedi ki, ‘Sen benim hayatımın anlamısın.’ Kadın da ona dedi ki, ‘Sen de benim hayatımın anlamısın.’ Adam da dedi ki, ‘O zaman neden sürekli kavga ediyoruz?’ Kadın da dedi ki, ‘Çünkü anlamıyorum.’”
  • “Bir gün bir adam bir kadına dedi ki, ‘Sen benim için çok değerlisin.’ Kadın da ona dedi ki, ‘Sen de benim için çok değerlisin.’ Adam da dedi ki, ‘O zaman neden sürekli ayrılıyoruz?’ Kadın da dedi ki, ‘Çünkü değerli şeyler pahalıdır.’”

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi