J2 En Ucuz

J2 En Ucuz: Konusu ve İncelemesi

J2 En Ucuz, 2019 yılında vizyona giren bir Türk komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Ali Kemal Güven üstlenmiştir. Başrollerini ise Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon ve Hasibe Eren paylaşmaktadır.

Film, zengin bir iş adamı olan Cemil’in (Ata Demirer) iflas etmesi ve ailesiyle birlikte küçük bir eve taşınmasıyla başlar. Cemil, yeni hayatına alışmaya çalışırken bir gün sokakta bir dilenci (Demet Akbağ) görür ve ona yardım eder. Dilenci, Cemil’e bir tılsım verir ve bu tılsım sayesinde Cemil, istediği her şeye kavuşabilecektir.

Cemil, tılsımı kullanarak öncelikle işini geri kazanır ve daha sonra da zengin bir kadınla (Hasibe Eren) evlenir. Ancak, tılsımın bir de kötü yanı vardır: Cemil, tılsımı kullandıkça giderek daha da cimri ve bencil hale gelir.

Cemil’in cimriliği ve bencilliği, sonunda ailesini ve arkadaşlarını kendisinden uzaklaştırır. Cemil, sonunda tılsımı kullanmayı bırakır ve eski hayatına geri döner.

J2 En Ucuz, cimriliğin ve bencilliğin zararlarını konu alan eğlenceli bir komedi filmidir. Film, Ata Demirer’in başarılı performansıyla öne çıkmaktadır.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi