Cengiz Kurtoğlu Küllenen Aşk Şarkı Sözleri

Küllenen Aşk: Cengiz Kurtoğlu’nun Kalp Yarası

Cengiz Kurtoğlu’nun “Küllenen Aşk” şarkısı, aşkın kayboluşunu ve bunun ardından gelen acıyı anlatan yürek burkan bir şarkıdır. Şarkı, bir zamanlar tutkulu bir aşka sahip olan ancak şimdi birbirlerinden uzaklaşmış iki kişinin hikayesini anlatıyor.

Şarkı, “Küllenen aşkım, küllenen aşkım / Bir zamanlar ne kadar da parlaktın” dizeleriyle başlıyor. Bu dizeler, aşkın zamanla nasıl söndüğünü ve artık eskisi gibi parlak olmadığını anlatıyor. Şarkıcı, daha sonra “Şimdi ise sadece küllerin kaldı / Ve ben onları üflüyorum” diyor. Bu dizeler, aşkın artık tamamen bittiğini ve geriye sadece küllerin kaldığını anlatıyor.

Şarkının nakaratında, “Küllenen aşkım, küllenen aşkım / Sen benim kalbimi yaktın” dizeleri yer alıyor. Bu dizeler, aşkın şarkıcının kalbini nasıl yaktığını ve ona acı çektirdiğini anlatıyor. Şarkıcı, daha sonra “Şimdi ise sadece bir yarayım / Ve ben onu saklıyorum” diyor. Bu dizeler, aşkın şarkıcının kalbinde bıraktığı yarayı ve onun bu yarayı saklamaya çalıştığını anlatıyor.

Şarkının ikinci kıtasında, “Küllenen aşkım, küllenen aşkım / Sen benim hayatımı mahvettin” dizeleri yer alıyor. Bu dizeler, aşkın şarkıcının hayatını nasıl mahvettiğini ve onu mutsuz ettiğini anlatıyor. Şarkıcı, daha sonra “Şimdi ise sadece bir hayalet gibiyim / Ve ben kayboluyorum” diyor. Bu dizeler, aşkın şarkıcının hayatından nasıl çekip gittiğini ve onu bir hayalet gibi bıraktığını anlatıyor.

Şarkının sonunda, “Küllenen aşkım, küllenen aşkım / Sen benim her şeyimdin” dizeleri yer alıyor. Bu dizeler, aşkın şarkıcı için ne kadar önemli olduğunu ve onun her şeyi olduğunu anlatıyor. Şarkıcı, daha sonra “Şimdi ise sadece bir hiçim / Ve ben ölüyorum” diyor. Bu dizeler, aşkın şarkıcının hayatından çekip gitmesiyle birlikte onun nasıl bir hiç olduğunu ve nasıl öldüğünü anlatıyor.

“Küllenen Aşk”, aşkın kayboluşunun ve bunun ardından gelen acının yürek burkan bir şarkısıdır. Şarkı, Cengiz Kurtoğlu’nun güçlü vokali ve etkileyici sözleriyle dinleyicileri derinden etkiliyor.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar:


Yayımlandı